Aktywne Wpisy

diszpetri +127
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

zazdrosny +74
w sumie to pierwszy knockout widziałem jak miałem 10 lat.
2005 rok. w nocy z 7/8 marca oczywiście stary był nabombiony jak Messerschmitt i robił trzodę na chacie, jakieś rękoczyny, wyzwiska, więc mama zamknęła się w łazience i zadzwoniła po policję. godzina trwała jak wieczność, ale przyjechali i starego na izbę.
8 marca, dzień kobiet, godzina popoludniowa, jakieś ciotki u nas, kuzyni, kuzynki i nagle ktoś puka do drzwi. mama mówi do
2005 rok. w nocy z 7/8 marca oczywiście stary był nabombiony jak Messerschmitt i robił trzodę na chacie, jakieś rękoczyny, wyzwiska, więc mama zamknęła się w łazience i zadzwoniła po policję. godzina trwała jak wieczność, ale przyjechali i starego na izbę.
8 marca, dzień kobiet, godzina popoludniowa, jakieś ciotki u nas, kuzyni, kuzynki i nagle ktoś puka do drzwi. mama mówi do

Pracuje w jednej firmie od kilku lat. Atmosfera spoko, ludzie generalnie tez. Na wszystko mozna się dogadać i nikt nie robi wiekszego problemu, 80% czasu nic nie robie, pracy realnie jest na jakies 20%. Wiadomo sa dni gdzie jednak trzeba popracowac ale rzadko. I teraz przejde do sedna:
Wiekszosc moich zadan jest bardzo powtarzalna, czuje ze juz troche stoje w miejscu jesli chodzi o wiedze, raczej tak juz zostanie.
Zarobki to 6k na reke, podwyzki jakies tam sa, ale sa to raczej podwyzki inflacyjne na koniec roku rzedu kilku procent.
Mam mozliwosc przejscia do innej firmy, oferta to na start 7k na reke. Nie mam pojecia jak bedzie, jacy beda ludzie, ide totalnie w ciemno. Myslicie ze warto zmieniac dla 1000 zl wiecej w moim przypadku?
#praca #pracait #kiciochpyta #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32
Warto zmieniac?
@mirko_anonim: Nie zmieniaj teraz roboty! Generalnie dla 1000 zl prawie nigdy nie warto, dla 4000 warto. Poszukaj czegos innego z zauwazalnie wyzsza stawka. Jezeli sie zasiedzisz to bedziesz niezatrudnialny (a moze juz jestes).
Tylko zrob to za pol roku, rok, teraz jest taka ch*** na rynku, że moga cie zredukowac za pare miesiecy, a po wysokosci zarobkow mniemam ze