✨️ Obserwuj #mirkoanonim Witam mam 25 lat już kompletnie mnie to denerwuje, słabe libido, wieczne zmęczenie, pała staje bardzo rzadko i słabo, brak porannych wzwodów, może jeden na tydzień, ogólnie kiepskie samopoczucie Jakie badania zrobić, myślałem o *Testosteron *LH *FSH *Prolaktyna *Estradiol Zbadać się i iść z badaniami do Endo To nie jest normalne w takim wieku, więc jeśli miał ktoś podobnie proszę o porady, proszę bez żartów bo jestem załamany #hormony #sterydy #lekarz #badania #medycyna #mikrokoksy #erekcja #libido
wymagający-strażnik-38: Pewnie masturbujesz się od tych przynajmniej 10 lat, do coraz większych udziwnień w filmikach. No to tak się wtedy dzieje. Przestaje stawać do normalnych sytuacji, fiut jest rządny coraz to większych atrakcji :)
✨️ Autor wpisu (OP): @quintus alko praktycznie wcale, żadnych dragów, stres się zdarza, czasami często, depresji oznak nie widzę, poza wahaniami nastrojów niekiedy, ale to pewnie przez te hormony właśnie
Witam mam 25 lat już kompletnie mnie to denerwuje, słabe libido, wieczne zmęczenie, pała staje bardzo rzadko i słabo, brak porannych wzwodów, może jeden na tydzień, ogólnie kiepskie samopoczucie
Jakie badania zrobić, myślałem o
*Testosteron
*LH
*FSH
*Prolaktyna
*Estradiol
Zbadać się i iść z badaniami do Endo
To nie jest normalne w takim wieku, więc jeśli miał ktoś podobnie proszę o porady, proszę bez żartów bo jestem załamany
#hormony #sterydy #lekarz #badania #medycyna #mikrokoksy #erekcja #libido
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Dorzuć do badan homocysteine i D-Dimer. Zwlaszcza jak sie szczepiles.
Komentarz usunięty przez moderatora