Aktywne Wpisy

iquiet +20
Tak było jak tylko wojna się rozpoczęła na Ukrainie.
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_3DD893EF-7328-49A5-B8B1-C958C672F25A-18916-000001B98638DA4E
Pobierz
tytanowyy +45

Za takie coś powinien być kryminał.
Ogłoszenie o pracę. Szukamy KOORDYNATORA TESTÓW. Zdolności analityczne, techniczne, organizacyjne, zarządzanie strategią testową, prowadzenie spotkań itp itd.
No i zayebiście, mam doświadczenie, trochę liznąłem liderowania więc ślę maila i umawiam się na spotkanie.
40 minut wałkowania mnie pod każdym kontem. Umiejętności miękkie, pytania techniczne, wszystko idealnie. No to pora opowiedzieć coś o projekcie.
'Szukamy TESTERA do naszego projektu bo aktualnie nie mamy ani jednego. Ale nazwaliśmy tą rolę 'koordynator testów' bo jako jedyna osoba zaangażowana w projekt pod tym kątem sam będziesz decydował na temat strategii testowej i ich organizacji. No ale przewidujemy 80 proc zwykłego testowania, 20 proc spotkań i organizacji pracy".
No ku*wa. Powtarzam - 40 minut wałkowania na spotkaniu i słowem się nie zająkneli że szukają testera do odwalenia całej QAowej roboty.
#pracbaza #pracujzwykopem #zalesie #hr #pracawit #programista15k
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt