Aktywne Wpisy

wykop +24
Najgłupszy prompt, najdziwniejszy bug! Rozdajemy 10 wejściówek na Data Science Summit AI Edition 2026! 🚀
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º

Chłop był odebrać paczkę w Lake Hugh’s. Musiał iść z buta z 4.5 km ale w sklepie spotkał miłą panią która go podwiozla na pocztę :) a tera użyczyła tyłu swojego domu i chłop odpoczywa nad jeziorkiem w cieniu a zara idzie popływać kajakiem (。◕‿‿◕。)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_097C788E-479E-458A-A95D-5BA816AF1303-16219-0000016574AA7A2C
Pobierz

Nie czaję po co ustawiać sobie luki w pracy na LI. Jak was zwolnili to zostawiacie Present w aktualnej firmie. Przecież nikt tego nie sprawdza, a tylko sobie robicie źle, bo rekruterzy pomyślą, że nie mogliście znaleźć pracy, więc jesteście słabi. Ja sobie zrobiłem 3 miesiące wakacji po ostatniej pracy i na LI zakończyłem pracę w poprzedniej firmie dopiero jak zacząłem w nowej.
Ba! Dodałem sobie 2 lata więcej w mojej pierwszej firmie, która już nie istnieje. Niby kto to sprawdzi? A tak to mam już 10, a nie 8 lat w IT i mogę rzucać wyższe stawki. (wiedzę mam o wiele większą niż na 8 lat, bo z-----------m, więc luz).
Ba^2! Możecie sobie nawet dodać pracę w firmie, w której nigdy nie pracowaliście, najlepiej zagranicznej lub z innego końca Polski. Niby kto to zweryfikuje xddd
#programista15k #pracait #it
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Wszystko przeglądają:
- świadectwa pracy,
- dyplom.
- indeks.
- wszelkie dyplomy
@BezrobotnyProgramista: Ale to dopiero po przyjęciu do pracy. Służy to ustaleniu / upewnieniu się głównie co do wysokości należnego urlopu z tego co wiem.
P.S. Jestem na B2B, więc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero