Aktywne Wpisy

zwykly_szarak +312
źródło: 1000008426
Pobierz
Analiza ankiety: czyli przy jakiej kwocie męskie ego przechodzi z trybu "partner" w tryb "ofiara systemu" i "brak równouprawnienia"
Wyniki ankiety są piękne. Tak bezczelnie obnażają rzeczywistość. A ta wygląda tak: dla największej grupy respondentów związek zaczyna się chwiać już wtedy, gdy kobieta zarabia od faceta 1–2 tys. zł więcej. Tak odpowiedziało 43,4% głosujących.
Mężczyzna taki silny i odpowiedzialny, ale jak wjeżdża skromne półtora tysiąca przewagi w wypłacie, to nagle ten fundament męskości
Wyniki ankiety są piękne. Tak bezczelnie obnażają rzeczywistość. A ta wygląda tak: dla największej grupy respondentów związek zaczyna się chwiać już wtedy, gdy kobieta zarabia od faceta 1–2 tys. zł więcej. Tak odpowiedziało 43,4% głosujących.
Mężczyzna taki silny i odpowiedzialny, ale jak wjeżdża skromne półtora tysiąca przewagi w wypłacie, to nagle ten fundament męskości
źródło: mężczyźni mają kruche ego
Pobierz

Serio te x gram białka na kilogram masy ciala oznacza na kilogram BEZTŁUSZCZOWEJ masy ciala (czyli lbm)? Ja całe życie myślałem że na kilogram całej masy ciała. Jak się wpisze w internet to też prawie wszędzie jest napisane że na kilogram masy ciała (bez slowa "beztłuszczowej").
#silownia #dieta #redukcja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
ale że nie da się w żaden sposób określić rzetelnie ile masz mięsa a ile tłuszczu to dla uproszczenia bierze się po prostu masę całkowitą
tylko, że pamiętając, że to technicznie chodzi o masę mięśni to zalecane gramy białka/kg to są widełki od 1.5g do 2.2g (czy ciut inaczej według
Dodatkowo znalazłem też takie coś:
https://gymbeam.pl/blog/kiedy-i-ile-bialka-spozywac-dla-osiagniecia-maksymalnych-rezultatow/
@Catmmando