Aktywne Wpisy

ketiow +128
Nigdy więcej nic nie wystawiam przez przesyłkę olx XD Sprzedałem maca studio wszystko wylogowane i usunięte gotowe do sprzedaży. Chłop kupuje i po odebraniu zaczyna mi wciskać farmazony, że paragonu nie ma ale hitem jest, że uważa, że nie da się kliknąć dalej przy aktywacji i ma cegłę. Jak myślicie będzie próba wyłudzenia z pomocą supportu olx? Jak dobrze, że nagrałem pakowanie i resetowanie gdzie widać, że wszystko działa…. #olx
źródło: IMG_3065
Pobierz
luke-mat +135
Żydów nie lubili od średniowiecza. Nie lubili ich papieże. Nie lubili ich Osmanowie. Nie lubili ich królowie. W Polsce też ich nie lubili, ale jakiś średniowieczny lewak ich zaprosił. Później nie lubili ich Niemcy. Nie lubili ich też Rosjanie. Teraz nie lubią ich Persowie i Arabowie.
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda

hej człowieki :D znalazłem sklep online z mięsem które oni wysyłają kurierem dhl w aucie typu lodówka - jakos tak to sie nazywa. niby jest w niej do 4 stopni temperatura, więc mieso powinno byc okej, ale zastanwiam czy się na pewno? moze kurier odbiera od nich w aucie lodówce, potem trafia paczka na magazyn, tam poleży w temp powiedzmy +10 stopni :D ma ktos jakieś doświadczenia z tym?
#kurier
#kiciochpyta
#gotujzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
W większej skali albo na krótszych odcinkach w dużych miastach rzeczywiście dostawa będzie realizowana przy użyciu samochodu chłodni.
Małe paczki na duże odległości wysyła się wsadzając do środka kilka zamrożonych butelek wody. Działa bez problemu. Zamawiałem w środku lata z super steka paczkę z podrobami, które są szczególnie narażone na wzrost temperatury i nie było najmniejszego problemu.
Zamawiaj śmiało. To są ludzie, których biznes polega
czasem są mniejsze, wielkości vana
DHL nie ma w ofercie usługi przewozu w kontrolowanej temperaturze, oni w ogóle nie świadczą usług. Być może, któraś z pozostałych firm z grupy DHL, coś takiego oferuje.
DHL eCommerce (tą firmę w skrócie nazwa się DHL, choć tak naprawdę jest to osobna spółka, choć jest w tej samej grupie kapitałowej), także nie ma opcji kontroli temperatury. Wyć może DHL Supply Chain lub DHL Freight coś takiego oferują (to kolejne