Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam pytanie mam orzeczenie na sp, chociaż od jakiś 8 lat jestem zdrowy, nie biorę leków i nic mi w sumie nie jest, nie mam renty, czy warto dawać to do urzędu pracy, czy lepiej to zachować dla siebie, ktoś może dawał z takim kodem 2 papier, szukają potem pracy, czy
krzywo się przez to patrzą i mógłbym zapomnieć o normalnej pracy. Od roku chodzę do urzędu i kompletnie nic nie mają dla mnie, a
przydałby mi się chociaż jakiś staż, żeby cokolwiek robić najlepiej w biurze, prace typu sprzątanie, ochrona mnie nie interesują, a niestety jestem po 30 i się na nic nie łapię, a tylko z orzeczeniem miałbym może szansę na jakiś staż

#depresja #schizofrenia #up #urzadpracy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Miałem podobną sytuację, sami z siebie w pup mają wszystko w dupie, oni tam nie są od szukania komuś pracy. Po 30 może dadzą Ci staż na pół roku jeśli bardzo będziesz ich cisnął. Aczkolwiek to też zależy, bo prywatna firma po stażu zatrudnić musi (dlatego ciężko się załapać) ale już taki Urząd chętnie przyjmie bo zatrudniać nie musi.
  • Odpowiedz