Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +74
wczoraj spacerując znalazłem w trawie wagę precyzyjną
jeszcze z folią fabryczną, działa ʕ•ᴥ•ʔ
tanie takie wagi są, ale i tak ciekawa rzecz, a niedawno nawet myślałem, że fajnie byłoby mieć taką
miesiąc temu dwa złote znalazłem
https://wykop.pl/wpis/85422425/trzy-dni-temu-znalazlem-podczas-spaceru-1-365-szta
jeszcze z folią fabryczną, działa ʕ•ᴥ•ʔ
tanie takie wagi są, ale i tak ciekawa rzecz, a niedawno nawet myślałem, że fajnie byłoby mieć taką
miesiąc temu dwa złote znalazłem
https://wykop.pl/wpis/85422425/trzy-dni-temu-znalazlem-podczas-spaceru-1-365-szta
źródło: IMG_20260411_2004263292
Pobierz
Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Szukam pracy w m. #poznan
Cos w #it najlepiej zwiazane z #linux
W aktualnej pracy jestem od kilku lat adminem. Mam przerobione kilkanascie OS wiec odnajde sie we wszystkim. Rzeczy tak podstawowe jak hardering, robie na podstawie dokumentacji po angielsku, wiec jezykowo problemu nie mam, Duzo prostych rzeczy staram sie oskryptowac. Ze studiow informatycznych nauczylem sie typescripta - mozna by rzec, ze mam umiejetnosci full stacka, bo kazdy studencki projekt mial front, backend i byl wrzucany na serwer. Niemniej jednak zawodowo wole grzebac w OSach. No i od czasow studiow pewnie typescript zmienil 15 frameworkow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdzie uderzac? Nie chcialbym sie naciac na pracodawce, jakiego aktualnie mam, gdzie dalej sie nie rozwine, bo z jednej strony jest przestazala architektura, z drugiej strony na stolkach sa osoby anty rozwojowe, gdzie nie moge doinstalowac nowoczesniejszych rozwiazan, tylko siedziec na jakich starych sprzed 15 lat.
CV jeszcze nie rozsylalem. Nic mi sie nie pali.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt