Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czasami oglądam shorty na YouTube i z ciekawości zaglądam w komentarze. Bardzo często trafiam na niemiłe, zupełnie niepotrzebne komentarze pełne złośliwości. Dam wam przykład z tego filmu.

W tym konkretnym shortcie pewien facet pokazał, jak zrobić herbatę z truskawek. Użył tylko dwóch składników: resztek truskawek i miodu. Zero cukru, zero sztucznych dodatków, żadnych konserwantów czy barwników. I co? Komentarze wyglądały tak:

''Tak tak tablica mendelejewa do picia zdrowia życzę pij sobie sam ...''
''Razem z robakami i chemią''
''szkoda ze k------o niezdrowa :)''
''myslalem ze na koncu puentą bedzie wywalenie tego do kosza''

Praktycznie po nim jadą i to wszyscy. Czy naprawdę to, co pokazał, było aż tak szkodliwe? Czy to po prostu dziecinne zaczepki i docinki, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością?

Skąd się biorą tacy ludzie? To wynika z głupoty, czy celowe działanie, aby kogoś w-----ć?
Poważnie pytam bo nie rozumiem xD
Ten film to tylko przykład. Ludzie często szukają problemu i przyczepki o byle co, często bez sensu. Dlaczego?

#youtube #filmy #jedzzwykopem #jedzenie #gotujzwykopem #psychologia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czasami oglądam shorty na YouTube i z ciekawo...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: żeby coś gdzieś publikować to trzeba mieć nerwy stalowe, zawsze się znajdą frustraci co się doczepią. A już najfajniejsze jest jak ci starsi, co to tak tęsknią za dawnymi czasami kiedy ludzie byli dla siebie mili, w jakimś innym temacie przywalają się o wszystko.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
uważny-przewodnik-3: Zrezygnowałem z kont na kilku portalach właśnie z uwagi na przytoczony przykład. Konto na YT/Google mam , bo daje coś więcej niż możliwość komentowania, ale gdyby oferowało tylko to to bym z niego również zrezygnował. Są kanały pod filmami których lepiej się nie odzywać, bo później jesteś zalewany falą frustratów i nieletnich pryszczaków. Na Wykopie zresztą jest niewiele lepiej i cieszę się, że zrezygnowałem z posiadania konta tutaj.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
  • Odpowiedz