Aktywne Wpisy

congobongo +14
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

Apaturia +166
Ogród z milionami tulipanów. Znajdujący się w miejscowości Lisse ogród Keukenhof to jedna z największych wiosennych atrakcji turystycznych Holandii. Obejmuje on obszar trzydziestu dwóch hektarów i jest największym na świecie ogrodem z roślinami cebulowymi, które każdej jesieni są tam sadzone ręcznie. Oprócz tulipanów sadzone są tam także hiacynty, krokusy, irysy, szafirki, żonkile i narcyzy – łącznie ponad siedem milionów cebulek.
Wiosną, przez około osiem tygodni w roku pomiędzy marcem a majem, ogród botaniczny
Wiosną, przez około osiem tygodni w roku pomiędzy marcem a majem, ogród botaniczny
źródło: Keukenhof_Gardens
Pobierz

Ile czasu potrzeba, żeby od zera zrobić taki brzuch? W jakim czasie da się dojść do takiego efektu?
Mam też dodatkowe pytanie, które często chodzi mi po głowie, gdy widzę czyjeś mięśnie brzucha. Czy żeby mieć sześciopak wystarczy mieć tylko niski poziom tkanki tłuszczowej, czy też trzeba sporo ćwiczyć?
Chodzi mi konkretnie o sytuację, w której ktoś trenuje całe ciało, ale pomija brzuch. Czy jeśli potem przejdzie na redukcję, to będzie miał wyraźne mięśnie brzucha – czy raczej ich nie będzie prawie widać?
Dużo czytałem komentarzy, że widoczność brzucha zależy od diety. No, ale jeśli ktoś ją trzyma, ale nie ćwiczy zbytnio tego brzucha to nadal będzie on ładny?
[zrodlo zdjęcia yt, Daniel Czajewski]
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 92e3ebc8a4fbc
Pobierz@mirko_anonim: jak ktoś robi ćwiczenia wielostawowe tj. podciągania, przysiady, martwe ciągi, żołnierskie etc. to brzuch też jest angażowany.
Generalnie trzeba mieć nisko poziom tkanki tłuszczowej, druga sprawa to genetyka, jedni będą mieli lepiej widoczne mięśnie, inni mniej.
Jest dużo zmiennych.
Pamiętaj, że brzuchem nikomu nie zajebiesz, więc rób łapy
Schudnąć. Tylko tyle i aż tyle
@Liryczne_MMA: tylko że akurat mocny brzuch ma większe przełożenie na siłe ciosu ręką niż mięśnie na rękach xD
@KompletnieLosowyLogin: przecież to jest gag
Schudnij...
i tak i nie, generalnie wchodzi tu trochę genetyka i budowa ciała (proporcja) - jeśli ktoś ma ładnie rozłożone mięśnie brzucha to będzie efekt po samym zjechaniu z BF% - tylko, że jeśli jesteś skinny-boy
źródło: body-fat-percentage-men
Pobierz