Aktywne Wpisy

congobongo +66
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

SzubiDubiDu +280

Zakopiańska/Brożka/Tischnera, ta kamera na światłach 'Red Light' łapie wszystko bez wyjątku? Zagapiłem się i 99% że żółte zmieniło mi się na czerwone w momencie przejazdu. 100% że będzie mandat to działa z automatu czy jest szansa że nie wyrabiają z mandatami, wnioskami itp? ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierwszy mandat w życiu będzie po 15 latach i 150k , punkty nie bolą bo zero ale 5 stówek przez głupotę już tak :/
#krakow #samochody #samochod #mandat #motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
sprawdziłem już opcje i raczej skłaniam się albo do wzięcia tych 15 pkt i 5 stówek bo generalnie nie łamię przepisów (choc wtedy juz nigdy nie przejade na zielonej strzałce :p) albo przypomnę sobie, ze autem kierował dziadek. A najchętnie mama która nie jezdzi, tylko zastanawiam się czy tam realnie ktoś porównuje zdjęcie które wykonali do wskazanej osoby? inną płeć albo 50 lat roznicy wieku
Jeżdżę tamtędy dość często, zdarzyło dawno sie wjechać na pomarańczowym i cisza, odpukać.