Wpis z mikrobloga

@Ziombello: mleko i woda chyba staniały

musiałbym spojrzeć w swój kajecik, ale mleko kiedyś było 2,79 a ostatnio po 1,99 kupiłem

chyba że promocja była i nie zauważyłem
  • Odpowiedz
Zmiana podobno od 1 lipca, z uwagi na to, że w życie wchodzą nowe przepisy - maks. limit prowizji od płatności kartą będzie wynosił 0,5%

@totalmoney_pl: A Biedronka podobno jest w stanie wynegocjować Visą i MasterCardem prowizję na poziomie 0,3-0,4%
  • Odpowiedz
@faantasy: to trochę śmiesznie, bo dzisiaj poszedłem do biedro, przy okazji sprawdziłem sobie te ceny

akurat na 3,2% nie było cenówki wywieszonej, ale te mniej tłuste były droższe xD
  • Odpowiedz
@faantasy: Ja p------e, to dlatego widzę cały czas grażyny z dzieciakami, które ładują do koszyków po dwie zgrzewy mleka... A ja myślałem, że jakaś faza na koktajle truskawkowe jest, czy coś.
  • Odpowiedz
@totalmoney_pl: za dzieciaka ćwiczyłem taekwondo i mnie to trochę mocno porozciągało

czasem wiążę buty opierając je o ścianę na takiej wysokości xD (albo na wysokości twarzy, żeby wygodniej było)
  • Odpowiedz
@padobar: @JackBauer: wydaję mi się, że to dlatego, że mleko z tej firmy zmieniło szatę graficzną. Te z 1,5% i z 0,5% już już ją mają, a te z 3,2% jeszcze nie, dlatego możliwe,, że wyprzedają to czerwone, żeby szybciej wprowadzić nowe opakowania ;p
  • Odpowiedz