Aktywne Wpisy

NiezlyJestes +3
Skoro to jest chodnik to na chj tutaj wjazd na chodnik z ulicy?
Czy może to dla pieszych żeby mogli podejść bliżej auta podziwiać?
Konfitura patologia
#konfitura #samochodoza #warszawa #motoryzacja
Czy może to dla pieszych żeby mogli podejść bliżej auta podziwiać?
Konfitura patologia
#konfitura #samochodoza #warszawa #motoryzacja
źródło: 1000016414
Pobierz
Kwasny_konfident +49
Słyszałeś(-łaś) już o żelkach-mutantach? (。◕‿‿◕。)
To są kwaśne żelki, odrzucone przez nas przy sortowaniu jakościowym. Trafiają tu:
– te za mocno ukwaszone (przypadkowo radioaktywne),
– te za słabo ukwaszone (łyse niczym Wulgarny ancymon z Grzymalina hehe),
– sklejone
To są kwaśne żelki, odrzucone przez nas przy sortowaniu jakościowym. Trafiają tu:
– te za mocno ukwaszone (przypadkowo radioaktywne),
– te za słabo ukwaszone (łyse niczym Wulgarny ancymon z Grzymalina hehe),
– sklejone
źródło: zelki-mutanty-kwasne-pakujemy
Pobierz

Czy jako naturale dajecie radę trenować ciężko? Wszędzie się słyszy, że prawie każdy za lekko trenuje i przez to ma słabe efekty, nawet tutaj na wykopie doświadczeni trenerzy, którzy mają wyrobioną markę o tym piszą.
Po zwykłym treningu na umiarkowanej intensywności poniżej godziny jestem tak zmęczony, że po powrocie mam 0 energii na cokolwiek konstruktywnego, 0 motywacji, w kolejny dzień tak samo.
Po ciężkim treningu dostaję lekkiej gorączki ok. 38*C, objawów jak przy grypie na 1-3 dni, muszę się zmotywować do pójścia się odlać z łóżka.
To wszystko przy lekkiej nadwyżce, śnie dobrej jakości po 9h dziennie, dobrym nawodnieniu, regularnych treningach siłowych od kilku lat, niewielkim stresie w życiu.
Jak zrobię sobie kilka dni przerwy albo
bardzo lekkich treningów wszystko wraca do normy, mam pełno energii do aktywności fizycznej i ogólnie do życia.
Zastanawiam się czy coś robię nie tak i można to poprawić czy już tak mam i trzeba się z tym pogodzić.
#mirkokoksy #silownia #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: to zacznij od tego
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Nie wiem jaki masz staż i co dokładnie trenujesz, ale jeżeli po jakimś czasie nie czujesz, że masz więcej energii po treningu niż przed to coś jest nie tak i polecałbym pójść do lekarza na przegląd albo zmienić trening.
Wiem, że to niepopularna opinia, ale da się i można trenować codziennie. Sam ćwiczyłem po 1,5-2h, jednocześnie pracując fizycznie i żyłem i czułem się dobrze.
Badanie krwi następnego dnia po 'intensywnym treningu'
Morfologia krwi z rozmazem, CRP, OB, CK, LDH, AST, ALT, sód, potas, magnez, wapń, kreatynina, mocznik, TSH, fT3, fT4, testosteron całkowity, kortyzol poranny, ferrytyna, żelazo, witamina D (25-OH D3), witamina B12, kwas foliowy.
@mirko_anonim: p--------e - raz tak miałem jak d-----------m taki trening nóg, że przez 5 dni miałem problem z chodzeniem i to chyba głównie mnie leg press tak zniszczył. Czasami też po ciągach tak mam. Imho to głównie ćwiczenia na dół takie w-------e powodują
Objawy grypopodobne nie są dobrym sygnałem. Raz okej, ale za każdym razem - czy jego trening jest na poziomie triathlonu ? xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
@KompletnieLosowyLogin:
Robię Upper-Lower, taki szkielet
Przede wszystkim trzeba też z wiekiem coraz lepiej i zdrowiej jeść, a jak na razie info tylko o nadwyżce niewiele daje. Brak