Wpis z mikrobloga

✨️ Darmowe i płatne edytory AI do zmiany zdjęć i animacji
Macie do polecenia jakieś darmowe (albo ewentualnie płatne do max 5-9$ - wtedy wymagam braku limitu tokenów) edytory Ai, które:
1. Zmieniają zdjęcia na ghibidi studio (Była kiedyś przestrzeń z tym na hugging face ale wyłączyli i szukam alternatywy a to co widziałem to działa bardzo słabo. Tylko efekt Ghibidi studio 1:1, nie żadne jakieś losowe anime
2. AI z opcją inpaitingu czyli np zaznaczasz szyję i piszesz co ma generować np szalik, tatuaż, zarost itd i program to generuje. Większość co patrzyłem to strasznei drogie albo sląbo działają, a ja już wole mocniejszy efekt działania niz realizm
3. Zmiana zdjęcia w 2-4 sekundową animację

Szczególnie na 2 pierwszych podpunktach mi zależy
#ai #programowanie #sztuka #anime #kiciochpyta #informatyka #sztucznainteligencja

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
zdolny-wizjoner-3: @kocha_to_poczeka oczywiście, wcześniej korzystałem z całkowicie darmowego huggingface czy innych wersji demowych albo nisko płatnych. Ale oczywiście amerykanie muszą dowalić zaporową cenę dla przeciętnych europejczyków. Płacenie +9$ za wygenerowanie kilkunastu zdjęć to kryminał. Tak się zniechęca ludzi do kreatywności i przy okazji ich się okrada. Po co przepalać kasę skoro można mieć za darmo. Chodzi mi o to czy jakiś wykopek zna jakąś alternatywę bo tag ai jest martwy
  • Odpowiedz