✨️ Jak pokonać stres przed wizytą u psychologa?Ⓘ Mirki, chciałbym pójść do psychologa albo psychiatry na konsultację, ale mam problem taki że mega się stresuję i nie wiem czy cokolwiek powiem, miał ktoś taką sytuację? Jak do tego podejść. Ogólnie to odczuwam taką pustkę w sobie.
@mirko_anonim pomyśl o tym że może Ci to pomóc. Ja sie stresowałem jak cholera, ale moje problemy byly na tyle uciążliwe że czas bylo to zmienić, a sam nie dawałem rady.
@mirko_anonim: to nie jest egzamin czy rozmowa o pracę. Uświadom sobie, że jesteś jedną z wielu osób, które przyszły do psychologa/psychiatry z podobnymi obawami. Oni są na to przygotowani. Nie ma złego sposobu na opisanie swoich problemów, pamiętaj o tym.
@mirko_anonim: dla ciebie to wyjątkowe zdarzenie dla tego kogo odwiedzisz codzienność Tam już przerabiali tysiące takich przerażonych niewiedzących co mówić Idź z takim założeniem i będzie lżej
Mirki, chciałbym pójść do psychologa albo psychiatry na konsultację, ale mam problem taki że mega się stresuję i nie wiem czy cokolwiek powiem, miał ktoś taką sytuację? Jak do tego podejść. Ogólnie to odczuwam taką pustkę w sobie.
#psychiatria
#psychologia
#depresja
#medycyna
#zdrowie
#adhd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta