Aktywne Wpisy

r5678 +611
To po uj jest to okno życia?
To według systemu lepiej jakby zabiła i zakopała aby nikt nie wiedział
#polska
To według systemu lepiej jakby zabiła i zakopała aby nikt nie wiedział
#polska
źródło: Screenshot_20260422_181333_X
Pobierz
daretti877 +13
#gielda udało sie komuś z kapitału 20 000 zl dojść na giełdzie do jakis sensownych kwot i wyjść z biedy? Jestem podłamany brakiem efektu skali i klepaniem biedy

Sporo narzekania na lekarzy ostatnio ale generalnie prywatna opieka medyczna się mocno popsuła ostatnimi laty. Przez to że pracodawcy oferują teraz te sieciówki to dawno nie korzystałem z publicznej ale te prywatne to stały się dziadostwem. Korzystałem z wielu różnych usług i zauważyłem że zawsze wciskają te droższe, niby lepsze rozwiązania/zabiegi (które ludzie piszą że nie są takie super) i trzeba być asertywnym na wizycie żeby coś robisz taniej. Tak samo 15-20min poświęcone dla pacjenta to zdecydowanie za mało a i tak badają po łebkach i oferują standardowe rozwiązania jak dla wszystkich. Tak samo jacyś psychiatrzy to jak można kogoś zdiagnozować już po 20min bez wielu spotkań i dotarcia do problemu? W efekcie jest faszerowanie lekami na zasadzie prób i błędów co zadziała. Może jakieś inne prywatne (mniejsze) kliniki mają się lepiej albo publiczne? Ja mówię o popularnych sieciówkach z których korzystałem na przestrzeni lat i nawet lekarze z listy na umówienie nie mają dobrych komentarzy na znanylekarz.
#lekarz #medycyna #praca #zdrowie #polska
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt