Aktywne Wpisy

Dorciqch +98
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz
curiousboi +128
Zarząd Fundacji Black Justice - Dr Katarzyna Kubin to badaczka, edukatorka i działaczka społeczna związana m.in. z Muzeum POLIN, gdzie prowadzi warsztaty i tworzy materiały edukacyjne z zakresu wielokulturowości, antydyskryminacji oraz komunikacji międzykulturowej. Jest również członkinią zarządu Stowarzyszenia Otwarta Rzeczpospolita.
#polin #zymianie #izrael #polska
#polin #zymianie #izrael #polska
źródło: Kubin_zdjecie-scaled-e1695206585571
Pobierz

#ai #si #sztucznainteligencja #socialmedia #youtube #instagram #zalesie
Czy wkurza was wszechobecny AI slop oraz powszechność treści generowanych przez ChatGPT/Gemini itd.?
Mnie to denerwuje. O ile takie „użytkowe” AI czasem się przydaje, ułatwia pewne rzeczy albo daje możliwości zrobienia czegoś bez posiadania skilli, tak poszechność tego wg mnie niesie więcej szkody niż pożytku. Nie tylko to rozleniwia ludzi, ale też sprawia, że jakość contentu w internecie jest coraz słabsza. Raczej też nie wpływa dobrze na młode kształtujące się umysłu.
Co mnie dziwi (choć chyba nie powinno) to to, że niektórzy nawet nie próbują modyfikować treści wypluwanych przez LLM i wypuszczają w świat jako swoje. Widzę np. jak jakiś znajomy nieumiejący sklecić poprawnie zdania, wrzuca jakiś post na insta czy inne sociale i jest to długi tekst pełen podniosłych (choć oklepanych) wyrażeń. Nie twierdzę, że ma sobie nie ułatwiać życia, ale wszystko to się staje takie bezpłciowe, fejkowe.
Zauważam też u siebie coraz mniejsze zaufanie do treści w internecie, doszukując się ingerencji AI, aktywności botów itd. Przez to jakieś to wszystko takie nie wiem.
Wiem, że nic odkrywczego nie piszę, ale czasem dobrze sobie pobóldupić ^^
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Nie zauważyłem, by wartościowe treści zaczęły być zastępowane AI slop. Raczej human slop zaczął być zastępowany AI slop.
Wszelkie media społecznościowe jak TikToki, Instagramy, FB, itp., to i przed generatywną AI były wypełnione human sloop.
I dzieciaki od wielu lat kształtowały na tym swoje umysły, na bezwartościowej dopaminie. Czy coś się teraz zmieniło z tym? Nie sądzę.
Fora to od lat wieja pustkami, gdzie dyskusje i przed pojawieniem
@mirko_anonim: To jakiej jakości są generowane treści przez AI często zależne jest od samych użytkowników. Zazwyczaj nie interesuje mnie czy coś jest zrobione przez człowieka, generator AI, robota czy cokolwiek innego dopóki wygląda to wystarczająco dobrze.
Stare znałem...