Aktywne Wpisy

CzekoDonut +202
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
lyncz +88
Kupujesz nowe auto, marka cię zlewa, a stary złom się z ciebie śmieje
TL;DR:
Odebrałem z salonu nowiutkiego Hyundaia. Po 700 km auto umarło na trasie (odcięło prąd). Assistance to jakiś żart z klienta (3 godziny na poboczu). ASO wzięło auto na warsztat i postawiło "diagnozę": padł akumulator. Czas oczekiwania na nową baterię? MINIMUM DWA TYGODNIE xD. Najlepsze jest to, że leczą skutek, a nie przyczynę (bo auto wywaliło błąd ładowania).
Wersja dla tych, co
TL;DR:
Odebrałem z salonu nowiutkiego Hyundaia. Po 700 km auto umarło na trasie (odcięło prąd). Assistance to jakiś żart z klienta (3 godziny na poboczu). ASO wzięło auto na warsztat i postawiło "diagnozę": padł akumulator. Czas oczekiwania na nową baterię? MINIMUM DWA TYGODNIE xD. Najlepsze jest to, że leczą skutek, a nie przyczynę (bo auto wywaliło błąd ładowania).
Wersja dla tych, co

Serio na rynku #praca #korpo w #krakow jest taka bieda? Myślałem że to mem wykopowy, ale moja różowa właśnie szkoli u siebie nowego pracownika. Łódź here. Gość jest z Krakowa i opowiadał jej, że po tym jak jego korpo zostało zlikwidowane przez AI (te z Bengaluru) to nie mógł nic znaleźć przez kilka miesięcy, co najwyżej bycie zapchajdziurą na umowie zlecenie. Zaczął więc szukać w dalszych miastach aż trafił do jej korpo. Najlepsze jest to, że pracuje 50:50 dom:biuro i nocuje po jakichś hostelach z Kolumbijczykami i innymi Gruzinami, a wszystko po to by spłacić miniratkę na przepłacony kurnik.
#pracbaza #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Rynek pracy w Krakowie
@mirko_anonim: Tak, ludzie którzy twierdzą inaczej po prostu żyją w swojej bańce. Ludzie z doświadczeniem 10+ lat mają problem ze znalezieniem pracy, dla juniorów rynek to [*].
"ALE FIRMY ZATRUDNIAJO" - no zatrudniają, tylko na 1 osobę którą się zatrudnia, rynek zwolnił 100 innych.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@Krs90: tylko ze najczęściej to jest doświadczenie w kolorowaniu tabelek w excelu, procesy których w 3 dni możnaby nauczyć siedmiolatka, i powtarzane przez lata. Ale przecież ja mam 10lat doświadczenia! Jak ktoś cokolwiek sensownego potrafi to problemu z pracą nie ma