Wpis z mikrobloga

✨️ Co zrobić, gdy ktoś czepia się w publicznym miejscu?
Co byście zrobili w takiej sytuacji jak na nagraniu? Gdyby podeszła do was jakaś baba u fryzjera i zaczęła się czepiać, że rozmawiacie i jej to przeszkadza xD
Co byście jej odpowiedzieli? Dla mnie to totalna abstrakcja, bo jak chodzę do fryzjera, to tam non stop kobiety w tym fryzjerka, gadają bez przerwy, nawet do mnie próbują zagadać. Ta streamerka miała zgodę salonu na nagrywanie. Normalnie mówiła - w takim samym tonie jak odpowiadała tej babie. Nie krzyczała na cały regulator czy coś.

Wyobraźcie to sobie: idziecie do miejsca publicznego, rozmawiacie ze znajomym w restauracji albo gdziekolwiek i nagle ktoś zaczyna się pruć, że wypowiadacie słowa obok niego i sobie nie życzy xD

#pytanie #kiciochpyta #rozowepaski #psychologia #fryzier

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Co zrobić, gdy ktoś czepia się w publicznym miejscu? Ⓘ
Co byście zr...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Z reguły u barbara/rki czy tam fryzjera/rki to zawsze jest o czym pogadać. I jakby do mnie podszedł jakiś facet lub kobieta i powiedział/a, że mu/jej to przeszkadza to tylko bym się zaśmiał i rozmawiał dalej! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: niech s-------a:)
chyba sam zacznę robić inby, będę łazić i się czepiac kogoś, że coś gada, np pójdę do lekarza i w kolejce będę p-------ć, żeby nie baby nie gadały (tam akurat jest informacja, że proszą o zachowanie ciszy i nie rozmawianie przed telefon na korytarzu)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nagrywają jakieś „kontrowersyjne” gwna dla atencji, a Ty się łapiesz, udostępniasz dalej i chcesz dyskutować kij wie o czym, bo dla cywilizowanych ludzi zasady zachowania się w różnych miejscach są powszechnie znane.
  • Odpowiedz