Aktywne Wpisy
Whiskeyjack29 +129
Napisałem sobie posta że zarabiam 13 500 netto, czyli 22 000 brutto a pracodawca daje 26 500 + benefity pozapłacowe powiedzmy łącznie 27 000 i ciężko z zakupem mieszkania w Warszawie (w której pomimo mojej niechęci do tego miasta dla bezpieczeństwa zostać muszę, bo zdalna to 5% obecnego rynku). Ile się wylało boomerstwa że wcale nie jestem w top 10% zarobków, że co ze mnie za IT skoro dostaje takie grosze, że

lubie-sernik +75
Minęły kolejne dni mojego pobytu w Azji, więc pora na kolejny wpis (ʘ‿ʘ)
W czwartek umówiłem się z @Arcane89 i jego byłą dziewczyną Jaruwan na p--o przy Khao San Road. To miejsce pełne knajp, dyskotek i wszelkiego rodzaju lokali. W jednej z knajp wypiliśmy po kilka piw, a przy okazji zamówili mi Pad Thaia (zdjęcie w komentarzu), który okazał się najlepszym posiłkiem, jaki do tej pory jadłem w Tajlandii.
W czwartek umówiłem się z @Arcane89 i jego byłą dziewczyną Jaruwan na p--o przy Khao San Road. To miejsce pełne knajp, dyskotek i wszelkiego rodzaju lokali. W jednej z knajp wypiliśmy po kilka piw, a przy okazji zamówili mi Pad Thaia (zdjęcie w komentarzu), który okazał się najlepszym posiłkiem, jaki do tej pory jadłem w Tajlandii.
źródło: 1
Pobierz

Typowy wykopek kiedy ktoś zwraca uwagę że w dino pracownicy są traktowani jak śmiecie
A potem ten sam wykopek płacze że jak polskie wsie mogą się wyludniać, przecież tam tak super, on sam by chętnie mieszkał na wsi jakby mógł.
inb4 "wykopki są różne"
nie, nie są
#zalesie #dino #meczennicydino #wies #demografia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: 159543_r0_940
PobierzXD
Wyk0pki to nie jest jeden organizm, tylko tysiące szurów z różnymi szurskimi poglądami.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: grap32