Wpis z mikrobloga

✨️ Jak zarobić dodatkowe pieniądze w wolnym czasie?
Mam 36 lat, rodzinę, dom i kredyt na niego. Pracuję stabilnie w branży IT (nie jako techniczny) i jednak czasem brakuje mi kilku dodatkowych PLNów na koniec miesiąca. Nie, żebym nie miał za co żyć, raczej na oszczędności, zachcianki i ogólne poczucie stabilności.

Coś bym porobił dodatkowego po godzinach, dorobił, miał jakiś pasywny przychód ale nie wiem co. W dzien też mam często dużo czasu, weekendami również. Mam jednak wrażenie, że nie posiadam żadnych skilli które mógłbym zaoferować.

Sam nie wiem po co to pisze bo nikt mi nie wycaruje pomysły na życie. Bardziej jako luźna dyskusja, może ktoś zna jakiś fajny dodatkowy przychód (nawet niewielki), może ma jakiś pomysł na biznes z niskim progiem wejścia, jakieś sugestie?

Śmiało posłucham :)

#pracbaza #pytanie #kiciochpyta #praca #pracujzwykopem #finanse

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jednorazowka: przecież pisal, ze nie jest techniczny.

@mirko_anonim czy Ty wiesz ze pasywny przychod bierze sie z inwestowania? A mówiłeś, że nie masz na to kasy.

Idz sobie na bolta mcd czy zabka. Lub dodaj sobie skillla technicznego z IT i szukaj zlecen, ale teraz słabo z robotą.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zrób domowe chmury z naskiem czy czymś. I aplikacje do komórki, takie chmury niezależne od internetu czy google, działające po wifi. Wchodzisz do domu i ci synchronizuje smartfon, smartfon się gubi i kupując nowy masz wszystkie dane.
  • Odpowiedz