✨️ Jak rozpoznać objawy wysokiego i niskiego estrogenu?Ⓘ Macie jakieś sposoby, żeby odróżnić objawy zbyt wysokiego estro, od zbyt niskiego? Bo wydaje mi się, że mam je bardzo podobne. Oczywiście wiem, że najlepiej jest zrobić zwyczajnie badanie, ale na papierze jego wysokość przecież nie jest aż tak istotna, bo ludzie mają różne objawy i samopoczucie przy zupełnie różnych wartościach. Biorę 500mg/week cypio (pon i czwartek 250), oraz 350UI e3d HCG. Byłem zbadać 3 tygodnie temu i miałem estro na poziomie 90 pg/ml, prolaktynę na poziomie 34 pg/ml i zaczęło mnie wysyfiać na plecach, oraz sutki zaczęły się robić bolesne z taką twardą kulką w środku. Wrzuciłem tamoxifen 20mg dziennie, i na początku 6,25mg exe e2d, na prolaktynę na razie wleciało 1500mg niepokalanka, jak na kolejnym badaniu wyjdzie podwyższona, to zbiję cabaserem. No i po tygodniu takiego dawkowania, ból sutków trochę się zmniejszył, ale w dalszym ciągu występował trądzik na plecach, zarzuciłem eksperymentalnie exe 12,5mg e2d i wydawało mi się, że chyba trafiłem dobrą dawkę, bo libido mocno wzrosło, ból sutków praktycznie ustał, a plecy się wyczyściły, więc kontynuowałem dawkowanie 1/2 tabsa e2d (12,5mg)exe. Minął tydzień i teraz wydaje mi się, że znowu mogłem przegiąć w drugą stronę, bo zaczyna mnie wysypywać na klasie i bicepsach, libido trochę pogorszone względem wcześniejszego stanu, czuję się trochę ospały w ciągu dnia, jestem rozdrażniony i mam wrażenie, że ciągle mi się chce pić. Jak wy dawkujecie u siebie IA?
Macie jakieś sposoby, żeby odróżnić objawy zbyt wysokiego estro, od zbyt niskiego? Bo wydaje mi się, że mam je bardzo podobne. Oczywiście wiem, że najlepiej jest zrobić zwyczajnie badanie, ale na papierze jego wysokość przecież nie jest aż tak istotna, bo ludzie mają różne objawy i samopoczucie przy zupełnie różnych wartościach. Biorę 500mg/week cypio (pon i czwartek 250), oraz 350UI e3d HCG. Byłem zbadać 3 tygodnie temu i miałem estro na poziomie 90 pg/ml, prolaktynę na poziomie 34 pg/ml i zaczęło mnie wysyfiać na plecach, oraz sutki zaczęły się robić bolesne z taką twardą kulką w środku. Wrzuciłem tamoxifen 20mg dziennie, i na początku 6,25mg exe e2d, na prolaktynę na razie wleciało 1500mg niepokalanka, jak na kolejnym badaniu wyjdzie podwyższona, to zbiję cabaserem. No i po tygodniu takiego dawkowania, ból sutków trochę się zmniejszył, ale w dalszym ciągu występował trądzik na plecach, zarzuciłem eksperymentalnie exe 12,5mg e2d i wydawało mi się, że chyba trafiłem dobrą dawkę, bo libido mocno wzrosło, ból sutków praktycznie ustał, a plecy się wyczyściły, więc kontynuowałem dawkowanie 1/2 tabsa e2d (12,5mg)exe. Minął tydzień i teraz wydaje mi się, że znowu mogłem przegiąć w drugą stronę, bo zaczyna mnie wysypywać na klasie i bicepsach, libido trochę pogorszone względem wcześniejszego stanu, czuję się trochę ospały w ciągu dnia, jestem rozdrażniony i mam wrażenie, że ciągle mi się chce pić. Jak wy dawkujecie u siebie IA?
#sterydy #silownia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: letro w płynie, jak dobierzesz odpowiednia dawkę to zero problemów.