Aktywne Wpisy

zajsty +317
W 33 kolejce Harry Kane bez gola.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL33
Pobierz
Krupier +162
Nadmorski spierdotrip zaliczon.
Bardzo lubię polskie wybrzeże. Jest piknie. (。◕‿‿◕。)
#spierdotrip #podroze #podrozujzwykopem
Bardzo lubię polskie wybrzeże. Jest piknie. (。◕‿‿◕。)
#spierdotrip #podroze #podrozujzwykopem
źródło: 1000004887
Pobierz

Lvl 30 here. Żaden ze mnie #chad, ale całkiem sporo lasek zawiesza na mnie oko na dłuższą chwilę. I teraz tak: mam przyjaciółkę, taką mocną 7/10. Nie wiem, czy wiązać się z nią na poważnie. Z jednej strony myślę o niej codziennie, bardzo często, szczególnie jak jestem sam. Z drugiej strony naprawdę podobają mi się inne laski i jak widzę jakąś ładną, to zapominam o tej mojej. Nie chciałbym tej mojej krzywdzić zdradami, a z racji zawodu mam i będę miał mnóstwo okazji do #zdrada.
Pytanie do wykopowych Oskarków, będących już w poważniejszych i dłuższych związkach (30+): czy ta ochota na inne laski wraz ze stażem w związku i wiekiem mija? Wiązać się z tą moją przyjaciółką na poważnie, czy dać jej spokój, bo jestem męskim szonem i tylko zmarnuję porządnej i fajnej lasce życie?
#zdrada #zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #psychologia #chad
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Nie, nie mija a nawet rośnie. Już teraz ona za bardzo cię nie pociąga, bo momentalnie o niej zapominasz widząc nową szparę na horyzoncie. Po dwóch latach związku będziesz się oglądał za każdą inną. A ta twoja przyjaciółka w ogóle uważa cię za atrakcyjnego? Może to nie przypadek, że jesteście tylko przyjaciółmi?
Widać, że nie chcesz jeszcze stabilizacji. Jak już poczujesz, że nie musisz udowadniać sobie oraz znajomym że możesz zaciągnąć do łóżka szona z imprezy i nie będziesz patrzył na nie jak na kawał mięsa to dopiero myśl o stabilizacji, bo zrobisz krzywdę jej i sobie.
@mirko_anonim: te dwa zdania składowe logicznie sie wykluczają. Albo jesteś Chad albo zdeformowany tak, że mógłbyś w cyrku występować. Znam sporo przypadków, gdy stara przyjażń zaowocowała trwałym, zdrowym związkiem, ale skoro w wieku 30 lat jeszcze sie nie wyszalałeś, to lepiej daj spokój kobiecie, a najlepiej całkowicie zerwij z nią kontakt. Podpisuję
Jak jesteś 30+, masz na widelcu przyjaciółkę - czyli nadajecie na tych samych falach i jest Wam dobrze w swoim towarzystwie - która jest 7/10, a Ty się jeszcze zastanawiasz, bo potrzebujesz zaliczać - co de facto robisz po to, żeby potwierdzać swoją wartość przed samym sobą - to bardzo prawdopodobne, że masz
Inne też są ładne, co trzeba obiektywnie przyznać, ale to nie znaczy, że trzeba za nimi latać.
Z takim podejściem pewnie będzie wyglądać jak w: Peter Grill and the Philosopher's Time - niby gość chce tej jednej, ale jakoś mu ciągle nie wychodzi xD
@mirko_anonim: ale mówisz w teorii
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: Jeżeli zawieszają oko, to znaczy, że jesteś czadem