Wpis z mikrobloga

✨️ Czy warto wiązać się z przyjaciółką?
Lvl 30 here. Żaden ze mnie #chad, ale całkiem sporo lasek zawiesza na mnie oko na dłuższą chwilę. I teraz tak: mam przyjaciółkę, taką mocną 7/10. Nie wiem, czy wiązać się z nią na poważnie. Z jednej strony myślę o niej codziennie, bardzo często, szczególnie jak jestem sam. Z drugiej strony naprawdę podobają mi się inne laski i jak widzę jakąś ładną, to zapominam o tej mojej. Nie chciałbym tej mojej krzywdzić zdradami, a z racji zawodu mam i będę miał mnóstwo okazji do #zdrada.

Pytanie do wykopowych Oskarków, będących już w poważniejszych i dłuższych związkach (30+): czy ta ochota na inne laski wraz ze stażem w związku i wiekiem mija? Wiązać się z tą moją przyjaciółką na poważnie, czy dać jej spokój, bo jestem męskim szonem i tylko zmarnuję porządnej i fajnej lasce życie?

#zdrada #zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #psychologia #chad

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czy ta ochota na inne laski wraz ze stażem w związku i wiekiem mija?

@mirko_anonim: Nie, nie mija a nawet rośnie. Już teraz ona za bardzo cię nie pociąga, bo momentalnie o niej zapominasz widząc nową szparę na horyzoncie. Po dwóch latach związku będziesz się oglądał za każdą inną. A ta twoja przyjaciółka w ogóle uważa cię za atrakcyjnego? Może to nie przypadek, że jesteście tylko przyjaciółmi?
  • Odpowiedz
Daj kobiecie spokój xd
Widać, że nie chcesz jeszcze stabilizacji. Jak już poczujesz, że nie musisz udowadniać sobie oraz znajomym że możesz zaciągnąć do łóżka szona z imprezy i nie będziesz patrzył na nie jak na kawał mięsa to dopiero myśl o stabilizacji, bo zrobisz krzywdę jej i sobie.
  • Odpowiedz
Żaden ze mnie #chad, ale całkiem sporo lasek zawiesza na mnie oko na dłuższą chwilę

@mirko_anonim: te dwa zdania składowe logicznie sie wykluczają. Albo jesteś Chad albo zdeformowany tak, że mógłbyś w cyrku występować. Znam sporo przypadków, gdy stara przyjażń zaowocowała trwałym, zdrowym związkiem, ale skoro w wieku 30 lat jeszcze sie nie wyszalałeś, to lepiej daj spokój kobiecie, a najlepiej całkowicie zerwij z nią kontakt. Podpisuję
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie mija i trzeba nauczyć się nad tym panować(co nie jest trudne, jak sam siebie poukładasz).

Jak jesteś 30+, masz na widelcu przyjaciółkę - czyli nadajecie na tych samych falach i jest Wam dobrze w swoim towarzystwie - która jest 7/10, a Ty się jeszcze zastanawiasz, bo potrzebujesz zaliczać - co de facto robisz po to, żeby potwierdzać swoją wartość przed samym sobą - to bardzo prawdopodobne, że masz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zrównoważony-szermierz-31: skoro nie wiesz, no to nie. Podobno uczucie z czasem słabnie, więc skoro już teraz jest słabe, to dobrze nie rokuje.

Inne też są ładne, co trzeba obiektywnie przyznać, ale to nie znaczy, że trzeba za nimi latać.

Z takim podejściem pewnie będzie wyglądać jak w: Peter Grill and the Philosopher's Time - niby gość chce tej jednej, ale jakoś mu ciągle nie wychodzi xD
  • Odpowiedz