Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +347
To, co jest dla mnie najbardziej szalone w tym wszystkim, to że jeśli GTA 6 faktycznie wyjdzie w listopadzie, to przy założeniu podobnego cyklu produkcyjnego następna część, GTA 7, mogłaby pojawić się dopiero gdzieś około 2040 roku.
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
źródło: image
Pobierz
Wellmen +302

Mirki -jak wyglądają u Was kwestie podwyżek w korpo? Interesuje mnie przede wszystkim jak to wygląda w sektorze finansów, bankowości itp.
Czy macie co roku podwyżki z defaultu, czy zdarzają się lata bez nich? Jeśli są podwyżki (takie bez awansu na wyższe stanowisko), to ile zazwyczaj u Was wynoszą?
#finanse #pracbaza #korposwiat #bankowosc #big4 #gielda #zarobki #warszawa #krakow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: narazie to "podwyżki" się wynoszą do Indii, dziś Electrolux się zaczął zwijać
Choć podwyżka jest uzależniona od performance i zaangażowania, to oczywiste dla każdego pracującego w tej branży.
Podwyżki co roku o średnio 4-5%. Raz miałem tłusty rok i było 10%. Premia roczna to mniej więcej 10-13%. Jeden rok w pandemii było dość biedny i były jakieś grosze. Awans tytularny to 1-2%. Awans na wyższy poziom to 15-20%.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰