Wpis z mikrobloga

✨️ Jak wyglądają podwyżki w sektorze finansowym?
Mirki -jak wyglądają u Was kwestie podwyżek w korpo? Interesuje mnie przede wszystkim jak to wygląda w sektorze finansów, bankowości itp.

Czy macie co roku podwyżki z defaultu, czy zdarzają się lata bez nich? Jeśli są podwyżki (takie bez awansu na wyższe stanowisko), to ile zazwyczaj u Was wynoszą?

#finanse #pracbaza #korposwiat #bankowosc #big4 #gielda #zarobki #warszawa #krakow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Dużo zależy, pewnie 1-5% co rok, ale rynek finansowy w Krakowie jest tak zaorany że mogą nie dawać podwyżek przez najbliższe 5 lat a i tak mało kto się zwolni, bo nie będzie miał gdzie iść.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim @DeoLawson @Krs90 nigdy nie dostałem rocznej podwyżki niższej niż 5%, a te zbliżone do 5% tylko wtedy, gdy miałem awans w ciągu roku, zazwyczaj jednak moje podwyżki były wyższe.

Choć podwyżka jest uzależniona od performance i zaangażowania, to oczywiste dla każdego pracującego w tej branży.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kulturalny-wyznawca-36: It w korpo finansowym w Krakowie.
Podwyżki co roku o średnio 4-5%. Raz miałem tłusty rok i było 10%. Premia roczna to mniej więcej 10-13%. Jeden rok w pandemii było dość biedny i były jakieś grosze. Awans tytularny to 1-2%. Awans na wyższy poziom to 15-20%.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz