Wpis z mikrobloga

✨️ Czy warto stosować hormon wzrostu?
pytanko do stosujących hormon wzrostu w dawkach około 2-3 jednostki dziennie. ciekawi mnie czy przy takich dawkach poczuliście jakąś zmianę? pozytywną lub negatywną:D pytam na tagu silownia ale nie mam na myśli ściśle spraw zwianych z siłka jak masa czy np wyniki na płaskiej. ogólnie zdrowie itp, jakość skóry, generalnie wszystko. bez zamykania pytania w obrębie tagu.

#silownia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
dumny-przewodnik-96: powiem tak, bierzesz na własne ryzyko, przewaga skutków ubocznych w stosunku do pozytywnych.

Przyjmowanie GH może przyczynić się do cukrzycy,
Przyjmowanie GH działa jak katalizator na komórki nowotworowe, one też chętnie rosną na GH.

Poprawa kondycji skóry jest
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: raz, to nie słuchaj tego oszołoma wyżej, bo się wychylił za bardzo.

2iu to mniej więcej tyle, ile produkuje organizm. GH to BARDZO łagodny środek i używanie go w małych ilościach nie ma najmniejszego sensu, bo uświadczysz większości skutków ubocznych (w małej intensywności, ale jednak), przy zerowych efektach. W dodatku po prostu potrzeba dużo czasu, aby można mówić o działaniu.

Żeby faktycznie było jakieś realne ryzyko, to musiałbyś brać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Znam kilkanaście osób stosujących 10iu dziennie, sam stosowałem tyle przez 3 lata bez przerwy, nikt nie zauważył tego pozytywnego wpływu na skórę. Za to większości z nas zmutowały ryje.
  • Odpowiedz