Aktywne Wpisy

adam-yxz +27
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

vieniasn +29
załóżmy boysband

pytanko do stosujących hormon wzrostu w dawkach około 2-3 jednostki dziennie. ciekawi mnie czy przy takich dawkach poczuliście jakąś zmianę? pozytywną lub negatywną:D pytam na tagu silownia ale nie mam na myśli ściśle spraw zwianych z siłka jak masa czy np wyniki na płaskiej. ogólnie zdrowie itp, jakość skóry, generalnie wszystko. bez zamykania pytania w obrębie tagu.
#silownia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
4-6iu/dzień, jak już stosować, to z góry zrób zapas na przynajmniej rok.
Przyjmowanie GH może przyczynić się do cukrzycy,
Przyjmowanie GH działa jak katalizator na komórki nowotworowe, one też chętnie rosną na GH.
Poprawa kondycji skóry jest
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
2iu to mniej więcej tyle, ile produkuje organizm. GH to BARDZO łagodny środek i używanie go w małych ilościach nie ma najmniejszego sensu, bo uświadczysz większości skutków ubocznych (w małej intensywności, ale jednak), przy zerowych efektach. W dodatku po prostu potrzeba dużo czasu, aby można mówić o działaniu.
Żeby faktycznie było jakieś realne ryzyko, to musiałbyś brać