Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Umeraczyk +9
To nie jest tak, że nienawidzę kobiet
Ja się ich po prostu boję
Ja się ich po prostu boję
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Hej, mam problem w pracy. Przełożona chce mnie wysłać na podróż za granicę na konferencję, problem w tym, że mój angielski jest kiepski jeśli nie beznadziejny. Przy rozmowie o pracę mówiłem, że nie jest on wybitny, drugi raz zasygnalizowałem to jak miałem pojechać na pierwszą konferencję rok temu, ale to było jedno z najbardziej stresujących wydarzeń w moim życiu. Ludzie próbowali ze mną rozmawiać, ale raczej unikałem ludzi żeby nie rozmawiać, a jak musiałem to ledwo potrafiłem coś z siebie wydusić i pewnie w stylu "kali dać jeść dali być głodny". Na pierwszą konferencję poleciałem, bo Szefowa to naprawdę dobra kobieta, ale no kurczę, jakby nie rozumiała, że czyjś angielski jest mega umowy :/
Jak się wymigać? Mieliście kiedyś taką sytuację? Jak uargumentować, że moja obecność to będzie na zasadzie "był ciałem, ale duchem nieobecny" :/ pomocy, bo stres mnie zżera przed rozmową :(
#praca #dylemat #kiciochpyta #pracbaza #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Pewnie jest wystarczający, ale nie umiesz chodzić naokoło słów, których nie znasz.
Wg mnie największym progresja jest jak umiesz lawirowac wkoło slow czy zdan których nie umiesz bezpośrednio powiedzieć. I to odblokowuje skilla do wszystkich rozmów
No to będę na priv nie napisał, więc pomocy to on nie chce najwyraźniej.