Aktywne Wpisy

dariusz44 +84
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +9
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Mirki, mam nadzieję że podpowie ktoś.
Mam prace, sprzedaż, branża techniczna zarobki 12-13k miesięczne, samochód służbowy wysokiej klasy BMW. Jeżeli chodzi o awans to mam sufit. Ewentualnie mogę zarobić nieco więcej ale stanowisko nie zmieni się. Praca mnie męczy i czuję się wypalony ale z drugiej strony kasa i warunki pracy (czas pracy nielimitowany, brak bezpośredniego ciśnienia) sam lubię sprzedawać i daje z siebie 100%. Kuzyn ma warsztat stolarski. Wyposażony za kilkaset tysięcy, kilku pracowników. Sam ma mega smykałkę do pracy. Ale nie potrafi sprzedawać. Proponuje mi spółkę, on daje warsztat, i swoją pracę ja otwieram biuro i działamy razem. Doradźcie mi proszę. Z jednej strony już prawie 40 lat, poukładane życie ale z drugiej chciałbym coś zrobić, mieć sprawczości. Budować coś. Z góry dziękuję.
#praca #biznes #meble #pracbaza #korpo #pieniadze #swojbiznes
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Ja interesów z rodziną nie robię z zasady bo zawsze kończy się to jakimiś pretensjami, obrażaniem się i zrywaniem kontaktu bo dwóch dziadów się pokłóciło o kubek śrubek.