Aktywne Wpisy

broker +71

Krupier +52
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

Hej mirki i mirabelki, piszę do was z anonima. Mam dość sytuacji w Bieszczadach. Mamy wysokie bezrobocie, brak perspektyw normalnego życia. Niby zawsze można się spakować i wyjechać ale drzew po 50 się nie przesadza, tym bardziej jak mają w tym miejscu swój kąt i żyją w nim całe swoje istnienie. Dzieje się źle i szpital w Lesku zostanie zamknięty, stracę pracę, a za tym możliwość funkcjonowania. Mimo walki pracownicy łącznie ze mną (ok 135 osób) zostaną prawdopodobnie zwolnieni (jestem pielęgniarką więc nie zarabiam lekarskich kokosów), w ościennych miastach złapanie pracy w zawodzie będzie graniczyło z cudem. Nasz szpital nie wypłaca pensji zgodnie z siatką płac, zadłużenie wystrzeliło w kosmos. Ludzie co się dzieje z tym krajem, czemu wracamy do tego co było ponad 20 lat temu. Czuję, że jestem w kropce...temat wygasił się medialnie, a ministerstwo nijak nie chce nam pomóc. Bieszczady jako region wymrze, bo w razie wypadku nikt wam nie pomoże.
Dyrektor już postanowił nas zamknąć. Nadal po cichu liczymy na cud ale z każdym dniem nadzieje umierają. Szkoda, że materiał z kanału Zero nie zadziałał, długo liczyliśmy na siłę Internetu i mediów, bo sami jesteśmy bezsilni.
Szpital w Lesku zostanie zamknięty
#szpital
#sluzbazdrowia
#lesko
#polska
#wydarzenia
#zdrowie
#nfz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Później istnieją takie twory które wysysają kasę wiekszym jednostkom jednocześnie odsyłając wszystkich pacjentów do wyższej referencyjnosci bo niewiele mogą i jednocześnie będąc zadłużone po uszy. A tam ( w tych szpitalach specjalistycznych) jest multum roboty i obsada niepełna bo nie ma skąd ludzi wziąć bo siedzą po takich szpitalikach.
Karetki będą tam dalej