Aktywne Wpisy

nO-C34 +150
Jeszcze z 20-30 lat i będę miał niezależniść finansową dzięki giełdzie
#gielda
#gielda
źródło: 1000006600
Pobierz
pieknylowca +101
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000006600
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jak wy jesteście w stanie wytrzymać 8h w pracy xd? Wgl jak można lubić swoją pracę.. ja gdziekolwiek nie robiłem (fizyczna, biurowa) i obojętnie czy było dużo do roboty czy luz to nie mogłem nigdy wytrzymać te 8h i mój organizm bronił się rękami i nogami żeby nie zwariować. Każdą pracę nienawidziłem a nawet jakbym robił to co lubię to szybko bym znienawidził. Jak byłem na pół rocznym NEET to był to najlepszy czas w życiu, na wszystko mam czas, wstaje kiedy chcę i robie to co chcę. Poza tym uwielbiam sobie chillować bez pośpiechu i robić we własnym tempie. Dla mnie to abstrakcja jak można chodzić do pracy ot tak a jeszcze to lubić. Niektórzy nawet to po pracy jakieś szkolenia czy kursy. Gdyby nie pieniądze to w życiu bym nie przepracował ani jednej godziny.
#praca #neet #pracbaza #przegryw #przemyslenia #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Normalnie. Ustalam sobie plan i go realizuje krop po kroku... Zamiast odliczać każdą minutę do końca kołchozu to po prostu pracuje / robię swoje. Czasami nawet nie wiem, kiedy ten czas zleciał.
Spokojnie, za X lat pójdziesz na emeryture i sobie pochillujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)