Aktywne Wpisy

grubi faceci śmierdzą, a ja mimo nadwagi pięknie wyglądam i mam wspaniały zapach, jestem też urocza i fajna, mam ładną figurę po ciąży i ciekawe zainteresowania, da się? no da się, wszystko się da, jeśli się chce :) #zwiazki #rozowepaski
źródło: 13233
Pobierz
![Microslop scamuje swoich klientów na Officie 2019 - Louis Rossman [Angielski]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4e37744e5b56433a983a799ec0b6b5eb68c81bd906ebb439fe1374c12f530ba9,q80.jpg)

Skąd w Polsce taka obsesja na punkcie mieszkania w bloku i to jeszcze w samiutkim centrum? Przecież w takiej klitce idzie się ukisić i nie ma co robić. Nie zrobisz grilla, ani nie posłuchasz głośno muzyki. Nawet za bardzo modyfikować mieszkania nie możesz bo spółdzielnia nie pozwoli. Dodatkowo masz hałasy sąsiadów, psy, dzieci albo non stop hałas zza okna. Większość osób które wydało miliony na te swoje klitki to przy pierwszej lepszej okazji ucieka za miasto bo nie ma co robić. Najbardziej śmieszą mnie te argumenty o możliwościach jakie daje życie w centrum, no wszędzie blisko - super interes kupować mieszkanie za bańkę żeby mieć blisko do żabki albo kraftowego barbera za 150zł strzyżenie. Jak bierzesz kredyt (czyli 30-35+) to też już nie pora na szlajanie się po barach wieczorem więc też bez sensu a mając taki dom to robisz sobie imprezki w ogródku ze znajomymi, piwko tanie ze sklepu i jesteś pan.
#mieszkanie #dom #nieruchomosci #kredythipoteczny #deweloperka #polska #miasto #wies
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Blok to przede wszystkim bardzo dobre miejsce dla osób które nie ogarniają mieszkania w domku, bo jednak mając mieszkanie w bloku wszystkim zajmie się spółdzielnia.
To trochę jak z wynajmem.
Wszystkie problemy zgłaszasz do wynajmującego i on to ogarnia, ergo często kontaktuje się ze