Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +282
PijeWodePoPierogach +193
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Dlaczego Polacy mają takie zmęczone twarze? U innych nacji nie zauważyłem czegoś takiego i jakbym miał za granicą rozpoznać Polaków to właśnie po zniszczonych twarzach, spuchniętych i ostrych rysach. I nie chodzi mi o jakieś niższe warstwy społeczene ale nawet po celebrytkach bez makijażu to doskonale widać. Nawet jak ktoś dba o siebie, sporty i ma kasę, lepsze życie to mają takie charakterystyczne zgięcia na twarzy które z daleka przypominają opuchlizne. Dziwne po nawet u wschodnich ludzi tak nie ma i mają takie gładkie.
#polak #przemyslenia #zdrowie #dieta #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt