Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +149
PijeWodePoPierogach +111
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Takie powiatowe Seby to potrafią mieć lepsze życie niż niejeden #przegryw. Znam takiego jednego, zawsze pierwszy do browarka od najmłodszych lat, jakieś fajeczki, w szkole miał jakiegoś kuratora za zachowanie, potem poszedł do zawodówki. Z mojego punktu widzenia (a miałem się za tego lepszego - bo ja ten cichy, spokojny, ułożony) czekała go kiepska przyszłość ale o dziwo nie. Poznał jakąś laskę z którą jest do teraz (z 7 lat już), mają dzieciaka, kupili mieszkanie. Po zawodówce ma sporo zlecenień a jeszcze załozył jakąś firmę usługową z dojazdem, sporo zleceń na czarno i dobrze mu idzie. Tymczasem ja od tamtego momentu zero progresu, kobiety jak nie było tak nie ma i żałosna praca po tych moich studiach.
#zalesie #blackpill #zwiazki #redpill #samotnosc #depresja #przegrywpo30tce
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
A człowiek całe życie kalkulował, brak pewności siebie plus niska samoocena i jesteśmy w czarnej dupie.
Jak to mówią trawa jest zawsze bardziej zielona u sąsiada... Z kolei znam przykłady rodzin, które na pierwszy rzut oka wyglądały na takie, które mają fajne, szczęśliwe życie, ale jak się bliżej poznało ich sytuacje to już okazywało się, że nie ma czego zazdrościć... Przykładowo