Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +493

scriptum_nox +19
Jestem jedyną osobą przed trzydziestką, która uważa, że smartfony zepsuły podróżowanie?
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
źródło: 1000022918
Pobierz

Jak myślicie, gdzie szukać pomocy jak podejrzewam, że dzieje mi się ze zdrowiem coś złego? Miewam biegunki od kilku miesięcy, ale od paru dni cały czas. U lekarzy byłem, zarówno na nfz u rodzinnego i prywatnie u gastrologa. Wszystkie zlecone badania z krwi poprawne. Były robione nawet kilka razy w ciągu tych kilku miesięcy. Na usg też wszystko wporządku. Krwi w kupie nie stwierdzono. Ale mam dziwne przeczucie, że mi jakiś guz rośnie w bebechach. Mam skierowanie na kolonoskopie ale termin to koniec roku. A ja chudne w oczach. Ale nie dlatego, że nie mam apetytu tylko po jedzeniu mam incydenty kałowe więc ograniczam jedzenie. Lekarze mówią, że przesadzam. Mam wrażenie, że mnie też boli brzuch przy ruchach ale też mówią, że sobie to wmawiam.
Myślicie, że jak wezwę karetke to będzie przypał? A jak pojade na sor to mnie nie oleją? No nie wiem co robić, leje sie ze mnie pot i mam złe myśli.
#medycyna #zdrowie #lekarz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Psychodietetyk i psycholog.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Ewentualnie jakaś nietolerancja pokarmowa, to nie wyjdzie w podstawowych badaniach.
SOR, ale wbijasz z gadka, że biegunka over 9000 przez bardzo długi czas, mdlejesz etc etc Poczytaj z AI co tam trzeba
Lub
Badania w Czechach czy DE na NFZ
@xyz_xyz: Wątpie, że psychiatra pomoże bo na początku wgl się tym nie przejmowałem, wziąłem jako zatrucie i tyle. Tylko to chwile tak było, potem ok i wracało. A teraz doszło jakbym był cały czas zatruty. No i teraz sie poważnie martwię.
@troglodyta_erudyta: Jak wyżej. A co do nietolerancji to bardzo możliwe. Tylko co wykluczyć? Gluten i mleczne produkty już próbowałem, nic to nie dało.
@deptacz_gnoju