Aktywne Wpisy

marcelus +76
Mało informacji dało mi taką radość jak to. Chylę czoła przed ogromem pracy włożonej przez podmorskich policjantów. Najlepsze jest to, że teraz żaden taki zwyrol nie będzie spał spokojnie, tylko będzie się c--j budził w nocy z myślą czy już go mają, czy już trafili na jego trop. I dobrze. I tak ma być.
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
źródło: 1000037635
Pobierz
KratosBogWojny +67
Gdyby nasi rodzice mieli po 5-6 dzieci jak nasi dziadkowie to dzisiaj byśmy mieli takie bezrobocie wśród milenilasów, że by was kukle swędziały i byście Januszowi chapali po same bile aby tylko pozwolił wam j---ć w jego fabryce smrodu.
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do

W Polsce jest jakiś mit wiecznej biedy a przyznanie że Polacy są bogaci to jakieś tabu. Co patrzę po socjalach to ludzie jeżdżą po jakiś Tajlandiach, Wietnamach, Meksykach czy USA. I to nie pojedyncze przypadki ale non stop widzę że ktoś lata a nigdy nie miałem bogatych znajomych - ot ludzie ze szkoły, osiedla, studiów. Ja pamiętam czy jak wyjazd do Turcji czy Bułgarii to już było coś a teraz? Ludzie latają ot tak na drugi koniec świata. Jak ktoś jest biedny to nie byłby w stanie oszczędzić na to nawet albo miałby inne priorytety. Tak samo widać po ulicach, parkingach, galeriach. Polacy mają po prostu kasę a to że przepalają na głupoty, ciuchy z wielkim logo i SUV-y którymi ledwo się mieszczą to tylko dowód na to.
#polska #pieniadze #zarobki #praca #gospodarka #ekonomia #finanse #przegryw #polak
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Taki mamy setup że każdy lokalny watażka szlachecki ze swoją świtą która dossała się do obrotu publicznego pieniądza żyje jak paczek w maśle.
A to że kogoś stać na prostacką konsumpcję to nie jest dowód bogactwa. To jest odpowiednik chłopa który je kiełbasę zamiast grochu z kapustą - to dalej chłop
Pojechać w dowolne miejsce może każdy wystarczy wziąć chwilówkę.
W dużej mierze to pozór - auto na raty itp. Potem tankowanie po 15 litrów autem
źródło: obraz
PobierzBogacimy się i to widać, ale do zachodu nam jeszcze daleko. Byłem ostatnio między innymi w Szwajcarii i Luksemburgu. Starszych aut tam praktycznie nie ma. Średnia wieku i ceny aut między Polską a tymi krajami to przepaść. Fajnie, że Polaków stać na Tajlandię czy wyjad do USA, ale
@mirko_anonim: dziecko, bogaci ludzie to maja helikopter a nie gownoSUVa budżetowej marki seata udajacego CupRAcing będąc jednocześnie chińskim wózkiem na zakupy. Przemyśl
Bogaty jest człowiek co ma duży dom, niepracującą żonę i 3 dzieci.