Aktywne Wpisy

weezyxboss +106
U mnie w powiatowym wypizdowie dolnym w takich zajebistych temperatura lokalne przedsiębiorstwo usług komunalnych postanowiło że będzie ograniczac dostęp bieżącej wody w dzień i wyłączać dostęp do wody od 21 xD na dworze 40 stopni a oni k---a wodę ograniczają bo gdzieś ludzie na domkach napełniają baseny i dbają żeby ich trawniki były wiecznie zielone xD #pogoda #l-------------j #lubuskie #zalesie

Teuvo +34
np włosi mają takie drewniane okiennice które zaciemniają i chronią przed słońcem mieszkanie i skutecznie zatrzymują to gorąco z promieni słonecznych na zewnątrz bo drewno bardzo dobrze izoluje termicznie ale polacy jeszcze nie wyewoluowali do poziomu tak zaawansowanej technologii

Czy komuś tutaj też przejadł się #blackpill? Śledzę tag od lat i wszystko już zostało powiedziane, generalnie nic nowego już nikt nie wnosi i tylko najbardziej zagorzali fani pigułki odgrzewają stare kotlety albo kopiowanie wszystkiego z ameryczki na siłe na polskie warunki. Najbardziej irytuje mnie, że blackpill nie daje żadnego rozwiązania i w sumie przechodzi w skrajne formy które sprowadzają się do siedzenia w domu i użalania się bo i tak nic nie można zrobić. Inaczej mówiąc to wszystko już wiedziałem wcześniej a byłem szczęśliwszy zanim odkryłem czarną pigułkę. Myślę nad powrotem do #redpill ale nie żadne pua, tylko rozwój siebie i jak kogoś przyciągne dzięki temu to potraktuje jako efekt uboczny tych działań.
#mgtow #depresja #incel #wychodzimyzprzegrywu #niebieskiepasi #samotnosc #przegryw #hipergamia #pieklomezczyzn
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: tag_background_blackpilluniverse_bzYaeUxZCulvHHuli2SA
Pobierz@mirko_anonim: takie jest założenie blackpilla to ciężka do przełknięcia prawda, co z tym zrobisz to twoja sprawa, ja po prostu mam wyrąbane cieszę się życie, całym dobrem, które mi się przydarza, wszystko to traktuję jako dar od Boga