Wpis z mikrobloga

✨️ Przejadł się mi #blackpill – co dalej?
Czy komuś tutaj też przejadł się #blackpill? Śledzę tag od lat i wszystko już zostało powiedziane, generalnie nic nowego już nikt nie wnosi i tylko najbardziej zagorzali fani pigułki odgrzewają stare kotlety albo kopiowanie wszystkiego z ameryczki na siłe na polskie warunki. Najbardziej irytuje mnie, że blackpill nie daje żadnego rozwiązania i w sumie przechodzi w skrajne formy które sprowadzają się do siedzenia w domu i użalania się bo i tak nic nie można zrobić. Inaczej mówiąc to wszystko już wiedziałem wcześniej a byłem szczęśliwszy zanim odkryłem czarną pigułkę. Myślę nad powrotem do #redpill ale nie żadne pua, tylko rozwój siebie i jak kogoś przyciągne dzięki temu to potraktuje jako efekt uboczny tych działań.

#mgtow #depresja #incel #wychodzimyzprzegrywu #niebieskiepasi #samotnosc #przegryw #hipergamia #pieklomezczyzn

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Przejadł się mi #blackpill – co dalej? Ⓘ
Czy komuś tutaj też przeja...

źródło: tag_background_blackpilluniverse_bzYaeUxZCulvHHuli2SA

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

blackpill nie daje żadnego rozwiązania

@mirko_anonim: takie jest założenie blackpilla to ciężka do przełknięcia prawda, co z tym zrobisz to twoja sprawa, ja po prostu mam wyrąbane cieszę się życie, całym dobrem, które mi się przydarza, wszystko to traktuję jako dar od Boga
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: słaba sarenka nie ucieknie przed wilkami. Twoim przeznaczeniem jest przegrać. Ale zawsze możesz walczyć, próbować uciec przed wilkami. Grind, ciężka praca, nauka, robienie hajsu. Mając plecak hajsu kobieta się dla tego hajsu pojawi. Kto Ci broni brać samotną madkę, albo otyłą 40 latkę. Ogólnie to twoje życie i twoje wybory. Redpill jest fajny bo daje copium, ale prawda jest taka, że baba musi Cię pokochać za to kim jesteś
  • Odpowiedz
@centerario: czyli jesteś redpillowcem nie betabankomatem jak ci bluepillowcy. Chcesz być samcem alfa. Ale jednocześnie nie próbujesz zostać chadem (looksmaxxing, chirurgia plastyczna) tylko naśladujesz tego beciaka. Co za zakłamanie. Oczekujesz odwrotnego rezultatu niż robisz
  • Odpowiedz
@kacappylon: wszystko zależy od założeń jakie przyjmujesz. Jak szukasz usprawiedliwienia dla własnej niekompetencji, to dojdziesz do wniosku, że gra jest z góry ustawiona przeciwko tobie i musisz przegrać. Jeśli szukasz sposobu na zrozumienie pewnych mechanizmów, żeby skutecznie działać w środowisku przez nie zarządzanym, to znajdziesz rozwiązania problemów.
  • Odpowiedz