Aktywne Wpisy

bArrek +23

neverwalkalone +105
Trzeba przyznać że Anna Lewandowska to absolutny fart życia i wygrana na loterii. Gdyby nie Robert, nikt nie wiedziałby o jej istnieniu, poza grupą pasjonatów Karate i trenerom typu Kim Żul Zun.
Natomiast to już kit z tym - facet dał jej życie jak w Madrycie i co ona z tym zrobiła? Wdzięczność? Jakaś pokora? Przynajmniej dobry PR? A ni c---a. Właśnie że odwrotnie. Brak wdzięczności i strzelanie sobie w kolano publicznie,
Natomiast to już kit z tym - facet dał jej życie jak w Madrycie i co ona z tym zrobiła? Wdzięczność? Jakaś pokora? Przynajmniej dobry PR? A ni c---a. Właśnie że odwrotnie. Brak wdzięczności i strzelanie sobie w kolano publicznie,
źródło: sad
Pobierz

#praca #pracbaza #marketing
Od przedwczoraj jestem bezrobotny, od paru tygodni wysyłam już CVki na różne stanowiska. Złożyłem też CV na marketingowca dali mi zadanie testowe i wczoraj zadzwoniła do mnie pani Anetka z firmy że wszystko super i chcą mnie zaprosić na rozmowę w poniedziałek. Problem w tym że nie znam się na marketingu i nie wiem jak się na taką rozmowe przygotować. Poprzednia robota to UX i webdev. Dla mnie marketing to zawsze było rzeczy w stylu reklama i moderowanie facebooka i instagrama, jak to tylko tyle to easy. Pytanie do osób które może siedzą głębiej w marketingu na czym polega ta robota? Jakie pytania mogą pojawić się na rozmowie? Czy są jakieś definicje które trzeba znać?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt