Aktywne Wpisy

Lujdziarski +28
Jest dla was różnica między alkoholikiem wysokofunkcjonującym a tym "zwykły", bo dla mnie pijak to pijak i ostatnio miałem spinie o to z znajomym, który nadużywa alko xD

jmuhha +6
Wytłumaczy mi ktoś czemu teraz buduje się domy z pionowymi zamiast poziomymi oknami, które dają więcej światła? ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000029298
Pobierz

Co po studiach, za niedługo obrona na kierunkach finanse i ekonomia. Do jakich kołchozów wysyłać CV?
Doświadczenie skromne, poza dorywczą pracą, krótki staż w jednym z dużych korpo produkcyjnych w dziale planistów, który musiałem przerwać z powodu wyjazdu na rok za granicę podczas studiów. Fajnie byłoby wrócić do tego sektora, nawet do innej firmy, ale na juniora za mało kwalifikacji, a na staż biorą tylko studentów.
Jedyne co przychodzi do głowy to Big4, ale nie wiem czy wezmą, bo dużo osób się pcha. Jakby dało się za granicą, to też spoko, ale znam tylko język angielski i realnie jakoś B2. Bez problemu mogę pogadać, studiować też byłem w stanie po angielsku, jednak błędów popełniam sporo.
Co byście robili na moim miejscu?
#praca #pracbaza #studia #studbaza #big4 #korposwiat #korpobitch
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt