Aktywne Wpisy
Mariuszzuk +25
źródło: 1000015163
Pobierz
astralkowa +25
Pamiętam jak ostatnio stałam na przejściu na czerwonym i nic nie jechało, więc część ludzi zaczęła przechodzić. Sama się wahałam, ale potem przypomniałam sobie tekst, że "upadek społeczeństwa zaczyna się od upadku jednostki" i grzecznie poczekałam na zielone xD
#heheszki #przemyslenia #truestory
#heheszki #przemyslenia #truestory

Jak ludziom chce się coś robić po kołchozie to ja nie wiem. U mnie w korpo to sporo osób jakieś dodatkowe projekty, inicjatywy, szlachetne paczki czy inne bzdety a jeszcze zauważyłem że większość coś po pracy ogarnia typu siłka, treningi biegowe żeby potem maratony biec, jakaś tam szydełkuje i robi ubrania, ktoś tam rozkręca firmę. Kurde skąd w ludziach tyle energii? Co oni wszyscy coś zażywają czy co? Ja ledwo robię na minimum swoje obowiązki w po pracy nie mam siły nic innego robić niż gapić się w komputer i w ten sposób odpoczywać.
#korpo #praca #pracbaza #korposwiat #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: na pewno nie raz miałeś sytuację, że musiałeś zaraz po pracy jechać coś załatwić, spotkać się z kimś, ogarnąć coś na mieście i ostatecznie wróciłeś do domu po n-nastu godzinach. Przeżyłeś? Padłeś gdzieś ze zmęczenia? To mniej więcej tak to funkcjonuję. :D Twój organizm wysyła ci sygnały, że odpoczynek to najmniejsza linia oporu.