Aktywne Wpisy

mirko_anonim +47
✨️ Dlaczego nie każde dziecko to szczęście? Ⓘ
Często tu widuje epopeje na temat tego jakie to posiadanie dzieci jest piękne i opozycje, która mówi że nie dla każdego. I to ci drudzy mają rację. Jestem tego idealnym przykładem. Kochałam swoje życie przed urodzeniem dziecka. Zadbałam żeby było dla mnie wygodne, spełniało moje potrzeby.
Niestety zgodziłam się na dziecko - nie powinnam. Nie pojawiła się wiela fala miłości, nie pojawiło się szczęście. Nie
Często tu widuje epopeje na temat tego jakie to posiadanie dzieci jest piękne i opozycje, która mówi że nie dla każdego. I to ci drudzy mają rację. Jestem tego idealnym przykładem. Kochałam swoje życie przed urodzeniem dziecka. Zadbałam żeby było dla mnie wygodne, spełniało moje potrzeby.
Niestety zgodziłam się na dziecko - nie powinnam. Nie pojawiła się wiela fala miłości, nie pojawiło się szczęście. Nie

WielkiNos +734
źródło: 1000133459
Pobierz

Jak wy dajecie radę jako #przegryw 30+? U mnie to już peak frustracji bo ileż można cope'ować? Człowiek stara się nie myśleć o tym wszystkim i po prostu siedzieć na kompie, pić browary czy inne rzeczcy żeby zająć się czymś no ale to w pewnym momencie wybija. W pewnym momencie nawet komp się nudzi albo po prostu widzisz pary w swoim wieku albo młodsze i im bardziej to tłumisz w sobie tym bardziej wyrzuca na zewnątrz. Nie da się długoterminowo zagłuszyć tego że każdy potrzebuje drugiej połówki, poczucia szczęścia, miłości, no podstawowe potrzeby...
#przegrywpo30tce #samotnosc #depresja #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Nie dajemy.