Aktywne Wpisy

theqkash +219
Mireczki, zrobiłem sobie domowy FlightRadar na biurko i wrzucam, bo może komuś też się przyda.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
źródło: esp32
Pobierz
Besalama +58
Od prawie 3 tygodniu chodzę na siłownię I muszę powiedzieć że baby na siłce to porażka. Sama jestem dziewczyną i ubieram się normalnie, luźne spodenki i koszulka bo moim celem na siłce jest ćwiczyć ale inne dziewczyny? Chyba myślą że są w burdelu zamiast na siłowni. I tylko się wypinają. Cringe. Chyba nie ma bardziej zboczonych osób jak baby na siłce. Zazwyczaj wtedy idę poćwiczyć w miejsce gdzie więcej jest facetów niż

Dlaczego Polacy są non stop tacy zestresowani? Coś w tym jest, że Polakom brakuje luzu. Jak byłem we Włoszech to byłem w szoku jak można żyć sobie na takim luzie i mieć wyrąbane na wszystko. Polaków to rozpoznam wszędzie na świecie bo tylko oni są wiecznie przestraszeni, oglądają się do tyłu, non stop zerkają na boki czy nikt nie patrzy i najczęściej głowa w dół, generalnie wzrok kogoś kto już się poddał. Wgl dziwne i nie mówię tu o biednych to większość ma zmęczone twarze, styrana życiem twarz i nadwaga. Nawet Ukraińcy, niby te same geny ale oni mają o wiele więcej werwy i temperamentu. W Polsce to jak ktoś skończy 30 lat to strasznie dziadzieje nie tylko wyglądem ale mentalnie i staje się takim poważnym starszym panem bez miejsca na jakąś spontaniczność czy zabawę. Zawsze jak przyjeżdżam do Polski to odczuwam ten sam depresjny vibe. Dziwne to jest, bo nawet będąc w takiej chłodnej i szarej Skandynawii czułem większy luz między ludźmi a w Polsce jest coś dziwnego. Nie wiem może ludzie trzymają w sobie jakieś traumy pokoleniowe, cały stres w nich siedzi i po twarzach widać że tam się kotłuje w środku a do większości kobiet strach podejść bo wyglądają jakby zaraz miały cie zabić.
#polska #spoleczenstwo #przemyslenia #psychologia #polak #depresja #przegryw #testoviron #emigracja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: f2f20fc1a71d15ca1c62c0417393d49340e3971d48eaa1945fffa7bd57a7532d
Pobierzale serio to też mnie zastanawia, oczywiście też jestem typowym polakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)