Aktywne Wpisy

KukiScotland +154
Mirki i Mirabelki, potrzebna pomoc dla jednego z nas.
Wykop wielokrotnie Pokazał Siłę w Pomaganiu !
Potrzebne Dobre słowo wsparcia i symboliczny datek o to Was dzisiaj bardzo proszę.
@PanTuNieMieszkasz
To bardzo dobry człowiek,znalazł się w trudnej sytuacji życiowej .
Walczy o życie swojej ciężko chorej Mamy(nowotwór), leczenie ukochanego psa Niko (który ma postępującą chorobę wątroby) oraz o własne zdrowie
Wykop wielokrotnie Pokazał Siłę w Pomaganiu !
Potrzebne Dobre słowo wsparcia i symboliczny datek o to Was dzisiaj bardzo proszę.
@PanTuNieMieszkasz
To bardzo dobry człowiek,znalazł się w trudnej sytuacji życiowej .
Walczy o życie swojej ciężko chorej Mamy(nowotwór), leczenie ukochanego psa Niko (który ma postępującą chorobę wątroby) oraz o własne zdrowie
źródło: wykop-pomoc
Pobierz
Salido +260
Minął 27. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
110 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
117 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
110 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
117 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-18
Pobierz

Kurde ja to nie nadaje się do tego świata.. natura ludzka, a może moja natura nie jest dostosowana do takiego trybu życia, gdzie spędzasz całe swoje życie najpierw na siedzeniu w szkole i grindowaniu ocen, a potem grindowaniu w pracy żeby mieć co jeść i gdzie spać. Potem jakieś obowiązki w domu i do spania bo jutro od nowa cały proces i tak przez najbliższe 40 lat. Ja rozumiem że inaczej się nie da i w tym jest cały problem. Może gdybym był bogaty to mógłbym w końcu rzucić to wszystko i podróżować sobie od kraju do kraju, poznawać kultury, innych ludzi, spać w różnych miejscach, odkrywać powoli piękno tego świata i natury. Tyle jest fajnych rzeczy na świecie do zobaczenia, odkrycia, doświadczenia a ja muszę żyć jak NPC bo jak inaczej? Przecież nie rzucę wszystkiego i nie zamieszkam w lesie bo mam potrzebę return to monkey. Tu jest problem że niedość że czułbym się źle bo tak mnie społeczeństwo wytresowało, a dwa że no nie da się odciąć tak o od systemu. Przygoda w tym matrixie trwa tyle co twój urlop a i tak z połowa pewnie spędza go na remontach.
#praca #antykapitalizm #zycie #feels #depresja #przegryw #korpo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: comment_166633558004n7KeDPeL1kIn8VeXSW5S
Pobierz