Wpis z mikrobloga

✨️ Jak znaleźć dobrego psychologa w Trójmieście?
#gdansk #trojmiasto #psychologia #psycholog #terapia.

Piszę z anonima, bo mocno prywatna sprawa. Chwytam się ostatniej deski ratunku jaką jest pójście do psychologa. Jestem w kryzysie z partnerką, ale chcę jeszcze powalczyć. To wspaniała kobieta ale widzę u niej początki alkoholizmu na każdą moja próbę rozmowy mamy kłótnie i ciche dni. Szukam dobrego specjalisty od par który mógłby pomóc. Proszę trojmiejskie Mirki, pomóżcie :-(

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim To powalczenie bedzie Cie tylko kosztowalo tysiace wyrzucone na psychologa, ktory zwykle sam z soba ma problem. Ja to widze raczej ze ta Twoja kobieta to juz po prostu nie chce z Toba byc.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Odpuść jej. Wydasz tylko pieniądzę, a każdy ma prawo napić się piwka po robocie. To już skonczony temat dla Ciebie. Nie uszcześliwiaj ludzi na siłę....
A dziewczynę zapraszam do prorocka na dworcu w Oliwie tam pozna ludzi z którymi może dzielić pasję...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: brawo, że chcesz pomóc. Alkoholizm to choroba, którą trzeba leczyć - tak samo jak każda inna. Terapia par to super pomysł, bo jak trafisz w dobre miejsce, to szybko terapeuta skieruje Twoją partnerkę na terapię indywidualną.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wyważony-przewodnik-3: #pomoc #terapia #psycholog #zdrowiepsychiczne

Czołem!

Jakiś czas temu moja bliska znajoma postanowiła zacząć terapię. Nie wiedzieliśmy wtedy gdzie zacząć szukać pomocy, jak to powinno wyglądać, jak ustrzec się naciągaczy itp.
Postanowiłem napisać do swojej siostry Agaty, która jest arcymaginią trójmiejskiej sceny psychologicznej. Oto co
  • Odpowiedz