Aktywne Wpisy

lubie-sernik +201
Opuściłem Tajlandie i jestem w Kuala Lumpur w #malezja
Po wyspie Koh Phi Phi popłynąłem na Phuket. Tam się zamuliłem, siedziałem chory w hotelu - miałem korona wirusa xD W dwa tygodnie oprócz Bangla Road (ulica z barami i strip clubami) nie zwiedziłem kompletnie nic na tym całym Phuket.
Miałem już dość Tajlandii, tych dziewczyn które namawiały na segz, tych masażystek nachalnych, tego montonnego jedzenia a jak zamawiałem europejskie jedzenie to
Po wyspie Koh Phi Phi popłynąłem na Phuket. Tam się zamuliłem, siedziałem chory w hotelu - miałem korona wirusa xD W dwa tygodnie oprócz Bangla Road (ulica z barami i strip clubami) nie zwiedziłem kompletnie nic na tym całym Phuket.
Miałem już dość Tajlandii, tych dziewczyn które namawiały na segz, tych masażystek nachalnych, tego montonnego jedzenia a jak zamawiałem europejskie jedzenie to
źródło: 1
Pobierz
card_man +115
Nigdy nie rozumiem tych radosnych obchodów powstania, śpiewania piosenek itd.
Przecież tam masowo mordowano ludzi, gwałcono kobiety a na koniec wyburzono całe miasto.
I nie mówię o braku upamiętnienia, ale forma tych obchodów jest nietrafiona.
#powstaniewarszawskie #warszawa #polska
Przecież tam masowo mordowano ludzi, gwałcono kobiety a na koniec wyburzono całe miasto.
I nie mówię o braku upamiętnienia, ale forma tych obchodów jest nietrafiona.
#powstaniewarszawskie #warszawa #polska

#gdansk #trojmiasto #psychologia #psycholog #terapia.
Piszę z anonima, bo mocno prywatna sprawa. Chwytam się ostatniej deski ratunku jaką jest pójście do psychologa. Jestem w kryzysie z partnerką, ale chcę jeszcze powalczyć. To wspaniała kobieta ale widzę u niej początki alkoholizmu na każdą moja próbę rozmowy mamy kłótnie i ciche dni. Szukam dobrego specjalisty od par który mógłby pomóc. Proszę trojmiejskie Mirki, pomóżcie :-(
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
A dziewczynę zapraszam do prorocka na dworcu w Oliwie tam pozna ludzi z którymi może dzielić pasję...
Czołem!
Jakiś czas temu moja bliska znajoma postanowiła zacząć terapię. Nie wiedzieliśmy wtedy gdzie zacząć szukać pomocy, jak to powinno wyglądać, jak ustrzec się naciągaczy itp.
Postanowiłem napisać do swojej siostry Agaty, która jest arcymaginią trójmiejskiej sceny psychologicznej. Oto co