Aktywne Wpisy

sportpomnikow +77
Aby nie było wątpliwości: jest to pomidor dziś rano zerwany z krzaka.
#przyroda #humorobrazkowy #warzywa
#przyroda #humorobrazkowy #warzywa
źródło: HPGvDPSWsAAklPZ
Pobierz
one_man_army +102
To co tu widzicie, to jest efekt lat treningu, zawziętości, wytrwałości, potu, walki z przeciwnościami, pogodą, trudu i nie małych pieniędzy. I tak oto uzyskałem licencję SPL (pilota szybowcowego). Pijcie ze mno kompot. #chwalesie #szybownictwo
źródło: IMG_6697
Pobierz

Hej Mireczki, pytanie do bardziej doświadczonych programistów:
Posiadam aplikację napisaną w VUE. Cały proces wraz z projektowaniem, designem etc zajął mi jakiś rok. Aktualnie jestem na etapie, że za 3 tygodnie odpalę pierwszy moduł klientom. Gdy wszystko będzie ok, to stopniowo będę włączać kolejne, łącznie jest z 40-50 modułów.
Zastanawiam się jednak, czy VUE to dobry wybór. Tutaj aplikację mam napisaną „recznie” natomiast znalazłem fajny i dobrze zrobiony UI kit który spina się z AI MCP. 3 dni się nim bawiłem i bardzo dobrze sobie radzi.
Zastanawiam się, czy nie przenieś się na ten UI kit bo korzyści jest dość sporo: Automatyzacja AI, większość komponentów już jest (wraz z logiką) i wygląda lepiej.
Problem jest natomiast taki, że to React z którym mam mało doświadczenia. Od 6 lat pracuje w VUE dla jednego wielkiego korpo z USA, natomiast z Reactem pracowałem jakieś.. 3 miesiące? Po 6 latach VUE raczej nie powinno być problemu z przejściem ale.. czy ma to sens? Myślałem, że po prostu konwertować stopniowo moduły i jednocześnie je włączać
W planach mam zrobienie jeszcze kolejnych dwóch programów i spiąć jest w jeden ekosystem i podobno właśnie React lepiej się sprawdza.
#react #vue #programowanie #programista15k #it #korpo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt