Aktywne Wpisy
Supernowa +152

cytr0netx99 +10
#gielda sprzedalem dom i mam teraz swieze ok 200k$ co wy byscie z tym zrobili? xD
obecny port w zaleznosci od dnia jest wart kolo 350k$ do tego mam jeszcze jakies kosmiczne smieciuchy mocno ponizej ceny zakupu warte lacznie ok 35k gbp. wiec chyba czas podejsc do tego troche bardziej konserwatywnie
obecnie siedze w dubaju i wyciagam w przeliczeniu na wasze jakies 45-50k miesiecznie (za jakis czas moze i wiecej,
obecny port w zaleznosci od dnia jest wart kolo 350k$ do tego mam jeszcze jakies kosmiczne smieciuchy mocno ponizej ceny zakupu warte lacznie ok 35k gbp. wiec chyba czas podejsc do tego troche bardziej konserwatywnie
obecnie siedze w dubaju i wyciagam w przeliczeniu na wasze jakies 45-50k miesiecznie (za jakis czas moze i wiecej,

Jestem dziewczyną i pojechałam, pracować w Holandii ale kiedy byłam sama w pokoju czasem przychodził koordynator który mnie molestował. Nagrałam go i zgłosiłam do agencji a oni nic ze zbokiem nie zrobili. Potem udałam się na policję a ci ukradli mój telefon z nagraniami i kazali mi spadać. Wróciłam do Polski zapłakana i bez telefonu. jestem w szoku.
#emigracja #holandia #praca #zboczeniec #oswiadczenie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Przynajmniej ta trochę bardziej twórcza, bo reszta była bardzo na jedno kopyto.