Aktywne Wpisy
maciej1922 +229
to już w baniakach trzeba mieć solidne nagrzane #psiarze
źródło: image000001
Pobierz
lubie-sernik +169
Mirki jutro mija 12 tygodni odkąd jestem w Azji.
Z tej okazji idę na gruby melanż do beach clubu z basenem i planuje się sponiewierać bo nie piłem porządnie od Tajlandii. Na ten cel planuje przeznaczyć 2k więc będzie stawianie xDD
Ostatni mój wpis skończył się na wizycie w Universal Studio. Później byłem w Oceanarium w #singapur - bardzo fajne ale jakoś to w Barcelonie mi się bardziej podobało. Natomiast było
Z tej okazji idę na gruby melanż do beach clubu z basenem i planuje się sponiewierać bo nie piłem porządnie od Tajlandii. Na ten cel planuje przeznaczyć 2k więc będzie stawianie xDD
Ostatni mój wpis skończył się na wizycie w Universal Studio. Później byłem w Oceanarium w #singapur - bardzo fajne ale jakoś to w Barcelonie mi się bardziej podobało. Natomiast było
źródło: 1
Pobierz

z tego co wiem oficjalne zarobki sie nie zmienily od lat w it w moim big4
i jest tak od kilku lat
8-13k junior
13-16k mid
16-21k senior
te same stawki sa od lat, awanse to doslownie grosze i ochlapy bo sa rozne tiery i masz tier 1-2
jesli nie walczysz od powzyke to dostajesz najgorsze ochalpy z progu tzw. minimalne widelki z danego tiera
ogolnie wszystko to c--j, bo nadal jestes assistant tier i dopiero jak jestes managaerem to mozesz dostac le executive fejs
sama prawda tutaj anonek napisal, menago wyciska max 21-30k wiem bo widzialem wszystkie widelki
dalej ejst juz tylko partner/szef działu ktory wycisnie 35k-50k i ma przywileje extra i wiejskie karyny ciagna mu lache
nie ma zadnego powodu aby siedziec w big4, ba nawet w tym memicznym big 3 stawki sa niewiele lepsze, bo polaczkownia sluzy do wyzysku
do tego te wszystkie konsultingi sa skrajnie nieefektynwe i c-----e, to sa doslownie ulomki w wiekszosci wypadkow wytresowane jak malpki
#programista15k
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt