Aktywne Wpisy

lubie-sernik +847
Ruscy chcą mnie zabić w Wietnamie.
Spotkałem się w sobotę z Rosjanską na drinka - wiem, że głupi pomysł ale chciałem z kimś białym się spotkać a tylko ona się nawinęła na tym całym #badoo
Dzisiaj dzwoni do mnie, odbieram a tam jakiś Rusek drze morde po rusku coś w stylu JA TJEBJA UBIJU, I KILL YOU xD W tle słyszałem jak ta baba się drze do niego. Ja się
Spotkałem się w sobotę z Rosjanską na drinka - wiem, że głupi pomysł ale chciałem z kimś białym się spotkać a tylko ona się nawinęła na tym całym #badoo
Dzisiaj dzwoni do mnie, odbieram a tam jakiś Rusek drze morde po rusku coś w stylu JA TJEBJA UBIJU, I KILL YOU xD W tle słyszałem jak ta baba się drze do niego. Ja się

Wodowy11 +277
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pytanie i prośba o wsparcie,
grafik komputerowych here, po studiach względnie pokrewnych, 5 lat expa w zawodzie, zwolniony rok temu, redukcja, AI zmiotło większość zleceń w branży. Po utracie pracy i braku efektu w szukaniu nowej zaczeły się problemy u mnie z partnerką, ostatecznie rozstaliśmy się. Mnie nie było stać na samodzielny wynajem mieszkania i zdecydowałem że wracam do rodzinnego powiatowego. Kolega załatwił mi robotę po znajomości w lokalnym budowalnym markecie (cieżko generalnie u nas z pracą), robota generalnie mega luźna, uop, ale tylko pół etatu, choć w sumie i tak więcej bym nie chciał.
Największy problem mam z rodzicami, nie są zadwoleni, że wróciłem do punktu zero. Gadają, że po co studia robiłem jak i pracuję i tak za minimalną, albo kiedy wnuki będą, lubili moją partnerkę i myśleli że to ślub z tego będzie. No ale jest jak jest. Level 31 here. Trochę czuję się zagubiony, czuję że trochę teraz wegetuję, pytanie do osób które są w takim trybie od dłuższego czasu, jak sobie radzicie, jak z rodzicami?
#kolchoz #korposwiat #pracbaza #neet #praca #studbaza #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
Ale fakt, o robotę jeśli ktoś nie jest wymiataczem mega ciężko. Teraz trzeba być generalistą robiącym wszystko, od digitalu, przez druk po animację. I z pomocą ai (a nie zamiast) można jeszcze dobrze zarobić.
a jak nie są ustawieni, to niech się nie odzywają jaką ty masz znaleźć robotę, bo znalazłeś to co w danej chwili było dostępne
co do wnuków to też nie ich sprawa, nie jesteś dostawcą maskotek dla nich
niech sobie kupią akwarium jak im się nudzi
nie jest
Poza tym trzymaj się miras, jesteś młody, dasz radę.
Nie siedź na tym długo bo wypadniesz z kołowrotka.
Masz dwie drogi
1. Zostanie w tym powiatowym z pracą na pół etatu u rodziców i cope życia za pomocą gier, spierdotripów i