✨️ Romantyczny wypad do SPA w KatowicachⒾ Witam i potrzebuję pomocy. Jestem sobie w związku. No i w listopadzie, moja luba, obchodzi swoje 31 urodziny. Nie miała jeszcze okazji pojechać do SPA, a kiedyś wspominała, że byłoby to całkiem fajne. Szukam czegoś stricte w Katowicach. Potrzebuję miejscówki, gdzie mógłbym za dogodną cenę, ogarnąć weekend w SPA, uwzględniając w nim kwestię kolacji dla dwóch osób. Chodzi o taki romantyczny wypad. Szukałem różnych miejscówek, ale nie mogę się na nic zdecydować. #zwiazki #pomocy #logikarozowychpaskow #spa #hotel #urodziny
Witam i potrzebuję pomocy. Jestem sobie w związku. No i w listopadzie, moja luba, obchodzi swoje 31 urodziny. Nie miała jeszcze okazji pojechać do SPA, a kiedyś wspominała, że byłoby to całkiem fajne. Szukam czegoś stricte w Katowicach. Potrzebuję miejscówki, gdzie mógłbym za dogodną cenę, ogarnąć weekend w SPA, uwzględniając w nim kwestię kolacji dla dwóch osób. Chodzi o taki romantyczny wypad. Szukałem różnych miejscówek, ale nie mogę się na nic zdecydować. #zwiazki #pomocy #logikarozowychpaskow #spa #hotel #urodziny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban