mirko_anonim
✨ Refleksje o życiu w trzydziestce Ⓘ
Pytanie do chłopów 30+ czy nie jest wam głupio że wasi rówieśnicy, starzy znajomi, itp. mają już ułożone życie, rodziny, dzieci a wy nie? Bo mi trochę dziwnie. W sensie sam siebie nie widzę w takiej roli (a może to reakcja obronna mózgu?) ale zazdroszczę im że oni siebie widzą i w pewien sposób ogarnęli, dojrzali do tego. Z drugiej też strony skoro żyje jako samotnik to głupio mi że do tej pory nie wymyśliłem sposobu na siebie i czuje się jak dziecko w ciele dorosłego. Zazwyczaj skoro ktoś ma inne życie to ma jakiś plan na siebie, może robi karierę, może całe życie podróżuje lub coś. Ja nic z tych rzeczy.. po prostu mieszkam ze starymi xd i patrzę jak mi życie mija i w sumie obserwuje tych swoich starych znajomych na instagramie jak każdy wygrywa i zmienił się nie do poznania (na plus) i to już nie są ci "klasowi debile" jakimi ich zapamiętałem.

#przegrywpo30tce #samotnosc #feels #depresja #przegryw #blackpill #agepill #doomer

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban

1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Henson_
To cope ze ludzie wygrywają większość tych facetów ma kredyt na 30 lat i brak czasu na życie a co dopiero podróże praca obowiązki i bycie pantoflem baby o to całe wygrywanie . Wygrywają to Chady w związkach gdzie kobiety ich pożądają i mają dużo pieniędzy
3
Average-CottonWorld-Enjoyer
Na pewno nie z mojej bananowej klasy. Średnia zarobków to.musi być ze 30 koła
0
Owszem. Jest to reakcja obronna. Masz te 7k na rękę?
1
Henson_
@Average-CottonWorld-Enjoyer: to gdzie ty chodziłeś do szkoly
0
Do klasy lekarskiej z najwyższym progiem w.powiecie w szkole najbardziej bananowej też. Dopisali kilkanaście osób za pomocą kopert
0
Henson_
To czemu taki mądry jesteś że do szkoły lekarskiej chodziłeś a tu wylądowałeś
0