Aktywne Wpisy

Jeszcze kilka dni temu @dr_Batman nas przekonywała, że 100k na miesiąc to ma może kilkuset politycznych nominatów. Teraz się okazuje, że może ich być ponad 5600, a to dopiero wstępne szacunki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
źródło: Screenshot-20260618-134951-Samsung-Browser
Pobierz
nowszyja +830
Jak podano, od 15 czerwca Dawid Kacprzyk miał "skorygować 33 faktury" i zwrócić na konto szpitala 0,5 mln zł.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Chłop w ten sposób przyznał się do oszustwa na ogromną skalę. Jak za to nie będzie wyroku więzienia i przede wszystkim odebrania prawa wykonywania zawodu, to możecie zaorać to państwo.
#lekarz #lekarz100k #medycyna #lekarski #afera #polska

A tak serio, to dostałem taki pas magiczny co pobudza mięśnie. Nie mam nic do stracenia, to sprawdzę. Dzisiaj poużywam godzinę. Potem zdam relację czy jakieś domsy są czy cokolwiek. Jak zainteresowany, to daj znać to zawołam. Spodziewam się oczywiście niczego XD
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia
źródło: comment_yPLdKefSTP9CanmxlELbI2YZndeUD4YY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Myslę, ze jako masaz dla regeneracji i poprawy krązenia to spoko, ale nic wiecej ))¯_(ツ)_/¯