Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Plecakofil: @snnop93: @MojWujaaa: Ale zwróćcie też uwagę, że w rękawach się robi mięso albo z tłuszczem, albo samo w sobie tłuste (boczek, karkówka) i przy długim czasie pieczenia w niskiej temperaturze robi się szarpana. Pierś wysuszy się na wiór i będzie jak guma. Jeśli chodzi o pieczenie z niskim poziomem tłuszczu to @Wandsbeker: wybrał najlepszą opcję, chociaż ja osobiście jestem zwolenniczką #keto.
Ale zwróćcie też uwagę, że w rękawach się robi mięso albo z tłuszczem, albo samo w sobie tłuste (boczek, karkówka) i przy długim czasie pieczenia w niskiej temperaturze robi się szarpana. Pierś wysuszy się na wiór i będzie jak guma.


@Twinkle: nigdzie nie napisałem o długim czasie pieczenia przy niskiej temperaturze, mówię o zwykłym pieczeniu w temperaturze 180-220 stopni. Podczas pieczenia w woreczku z piersi wytapia się woda, która cały czas